USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинські волонтери везуть бійцям на схід дитячі малюнки

28 Жовтня 2016 22:30
Волонтери центру «Серце патріота» вирушили у чергову поїздку в зону АТО.

Про це повідомляють у прес-службі УКРОПу.

За підтримки спонсорів активісти підготували для бійців запчастини, гуму, інструменти, оливу, ліки, продукти, побутову техніку та одяг.

Допомогу надали підприємці Володимир Шевчук, Валерій Бутко, Віталій Пернарівський, Віталій Бобир, Оксана Козицька, Володимир Гвоздік, пивний клуб «Оболонь», ПАТ «Теремно Хліб», ПАТ «Рута», кафе «Фарт» та інші.

Під час цієї поїздки волонтери відвідають Волноваху (артилерійський батальйон), Попасне (батальйон імені Кульчицького), Слов’янськ та Краматорськ (військова авіація).

Керівник центру «Серце патріота», депутат Луцької міської ради (фракція «УКРОП») Сергій Балицький розповів, що серед вантажу багато адресних посилок. До них волонтери додають також щось від себе – солодощі, теплі речі. Депутат зазначив, що ще один волонтерський мікроавтобус відправляється за гуманітарною допомогою у Польщу в межах співпраці із благодійною організацією «Серце для України», співзасновником якої є голова Луцького районного осередку партії УКРОП Ігор Климчук.

Для бійців волонтери організацій «Серце патріота» та «Серце для України» також доставлять малюнки та обереги, створені учнями Княгининівської та Рокинівської шкіл.

«Ми вже понад сотню разів їздили на передову, доставляли бійцям харчі, медикаменти, запчастини. Хлопці дуже дякують за необхідну їм допомогу, та найбільше просять привезти дитячі листи і малюнки. Навіть коли солдати йдуть на ротацію, малюнки беруть із собою і носять в нагрудних кишенях. Тому є постійна потреба в речах, які зберігають тепло дитячих рук», – каже Ігор Климчук.

Довідково: Волонтерський центр «Серце патріота» працює з початку ведення військових дій на території України.

Волонтери передають бійцям продукти харчування, засоби особистої гігієни, таблетки для очищення води, медикаменти, одяг, взуття, обмундирування, запчастини до спецтехніки, адресно доставляють посилки від рідних та близьких. За час роботи волонтери «Серця патріота» у зону бойових дій АТО здійснили більше 100 відряджень.

Благодійну допомогу постійно надає Волинська обласна регіональна парторганізація «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП».

Контактний телефон керівника волонтерського центру «Серце патріота» Сергія Балицького – 050-532-21-46.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2016 22:53
Ну тобто вже неприховано школи збирають матеріальну допомогу для учачсників ато - проти східних областей України, а це є сепаратизм.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus