USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Волинські волонтери везуть розвідникам два джипи

19 Травня 2016 13:18
Волонтери центру «Серце патріота» вирушили у чергову поїздку в зону АТО. Цього разу пунктом призначення активістів стане підрозділ розвідників, який розташовується поблизу міста Волноваха. Для бійців підрозділу волонтери за кошти благодійників придбали два джипи. Про це інформують у прес-службі Волинського УКРОПу.

Керівник центру, депутат Луцької міської ради від фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Сергій Балицький зауважив, що вони пропонували бійцям привезти «таблетку», проте хлопці попросили доставити реактивніші машини - для швидкого виконання завдань. Зауважимо, що придбання автівок досить дороговартісне. Тому такі «подарунки» бійцям бувають нечасто.



Також серед вантажу – будівельні матеріали для дитячого будинку у Волновасі. Сиротинець, який там будується, призначений для дітей, батьки яких загинули у зоні АТО.

Традиційно волонтери везуть продукти та деякий одяг, з особливого – квадрокоптер, який допоможе бійцям патрулювати малодоступні об’єкти.


Підтримати волонтерів прийшли депутати обласної ради від фракції «Українське Об’єднання Патріотів - УКРОП».

«Ми постійно співпрацюємо з волонтерським центром «Серце патріота» та допомагаємо при зборі благодійного вантажу для хлопців в АТО, - каже голова Волинського УКРОПу Вячеслав Рубльов. – Навіть маленька підтримка дуже важлива для тих, хто захищає нашу країну від російської агресії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus