USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинські волонтери відправили допомогу для дітей зі сходу

22 Вересня 2016 22:10
Спільними зусиллями волонтери зібрали допомогу для дітей зі сходу.

Сьогодні волонтери центру «Серце патріота» вирушили у чергову поїздку в зону АТО, повідомили у прес-службі "Українського об'єднання патріотів - УКРОП".

За підтримки спонсорів активісти підготували для бійців запчастини, плівку для бліндажів, бензопилу, скоби, теплий одяг та продукти. Допомогу надали підприємці Павло Товстенюк, Ірина Кун, Віталій Пернарівський та депутати Волинської обласної та Луцької міської рад від партії «УКРОП» Сергій Леонтьєв та Сергій Шкода.

Під час цієї поїздки волонтери відвідають 58 бригаду (Попасне), 54 бригаду (Троїцьке) та штаб АТО (Часів Яр).

Керівник центру «Серце патріота», депутат Луцької міської ради (фракція «УКРОП») Сергій Балицький розповів, що цього разу активісти завітають також до Дитячого центру у Слов’янську, де розміщуються переселенці та діти, які втратили батьків під час АТО. За участі ТМ «Волинські солодощі» та Волинського обласного осередку партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» волонтери підготували для малечі солодощі, шкільне приладдя та одяг.

Довідково:

Волонтерський центр «Серце патріота» працює з початку ведення військових дій на території України.

Волонтери передають бійцям продукти харчування, засоби особистої гігієни, таблетки для очищення води, медикаменти, одяг, взуття, обмундирування, запчастини до спецтехніки, адресно доставляють посилки від рідних та близьких. За час роботи волонтери «Серця патріота» у зону бойових дій АТО здійснили більше 100 відряджень.

Благодійну допомогу постійно надає Волинська обласна регіональна парторганізація «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП».

Контактний телефон керівника волонтерського центру «Серце патріота» Сергія Балицького – 050-532-21-46.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus