USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські воїни просять не відокремлювати їх від суспільства

14 Травня 2015 13:05
Людині, яка пережила усі жахіття війни, потрібно розмовляти, адже саме під час діалогу зболеній душі бійця, який бачив смерть та відірвані кінцівки, приходить довгоочікуване полегшення.

Про це сьогодні, 14 травня, під час прес-конференції у редакції газети «Волинь-нова» повідомив військовий-доброволець із батальйону «Азов» Олексій Кушнєр.

З його слів, представники влади, а також волонтери намагаються видавати спеціальні книжки для демобілізованих бійців, влаштовувати психологічні тренінги, однак, на думку добровльця, було більш доцільним, якби міський відділ освіти зайнявся організацією зустрічей демобілізованих бійців із учнями у школах, з ліцеїстами та студентами тощо.

«Людині, яка пережила війну, потрібно про це говорити. Чим більше вона буде розповідати про пережите, тим самим виговорюючись, тим легше їй ставатиме у психологічному плані.

Коли я повертався на ротацію, то ходив до дітей. Після таких зустрічей я бачив, заради чого варто жити. Коли маленькі діти дають військовим банку тушонки, от тоді зрозуміло, що в країні щось та й змінюється.

Не треба збирати всіх «ущербних» в одному місці, в санаторії.

Їх, навпаки, потрібно повертати в нормальне середовище. Ми бачили смерть побратимів. Єдине, що ми можемо говорити, це про те, що відбувалося на передовій: про відірвані кінцівки, про те, що що нас не визнає влада. Але не треба створювати кабінети, не варто відривати учасників АТО від суспільства», - резюмував «азовець».

ЧИТАТИ ЩЕ: «АЗОВ» ПРИВІТАВ БОЙОВИКІВ ШИРОКИНОГО З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ, ТІ ВІДПОВІЛИ

Нагадаємо, нещодавно минув рік відтоді, як 10 наших волинян відправились у новостворений тоді батальйон ПСС «АЗОВ».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ляля Показати IP 14 Травня 2015 15:12
Гарний такий хлопець)
лучанка до Ляля Показати IP 15 Травня 2015 10:21
ой не кажіть такий милий.)
З княжого Показати IP 14 Травня 2015 15:24
Діло каже!
бардак надовго Показати IP 15 Травня 2015 07:44
Відділити маленьких дітей від гнилого суспільства, то можливо новонароджені діти виростуть добрими, чесними, законопослушними і патріотами України- неньки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus