USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинські аграрії протестують проти декларативної підтримки АПК

25 Березня 2009 15:49
Громадська організація «Всеукраїнське об’єднання виробників м’ясопродуктів «Укрм’ясопродукт» провела всеукраїнську акцію громадського протесту проти декларативної, а не реальної державної підтримки агропромислового сектору України. Про це 25 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Волинської ОДА, захід висвітлює громадянську позицію щодо рівня державної підтримки агропромислового сектору України, забезпечення рівноправного та пільгового доступу до державного фінансування. Очолив акцію керівник виробничого відділу ГО «Укрм’ясопродукт» Володимир Барановський.
З учасниками акції зустрівся перший заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Заремба, якому вручили відкритий лист Президенту України, Прем’єр-міністру України, голові Верховної Ради України.
Звертаючись до присутніх, пан Заремба зазначив, що він поділяє їхні вимоги. Разом з тим він наголосив на необхідності якнайшвидшого вирішення питань економіки найвищими посадовими особами держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
В.Дикий Показати IP 25 Березня 2009 16:15
Найвищі особи будуть вирішувати питання економіки , а Заремба в той час "прихватизує" іще щось, наприклад, декілька тисяч гектарів мисливських угідь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus