USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські бютівці зроблять усе, щоб демкоаліція залишилася, – Грицюк. ВІДЕО

6 Вересня 2008 15:47
Сьогодні, 6 вересня, голова Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Грицюк озвучив позицію бюро ВОО ВО «Батьківщина» щодо ситуації, яка склалася цього тижня у Верховній Раді України. Вона, за словами пана Грицюка, «чітка і конкретна». «Ми за те, щоб «Наша Україна» і «Народна Самооборона» із числа депутатів ВР сіли у залі парламенту та почали конструктивні переговори із БЮТ на предмет продовження роботи демкоаліції», – повідомив він журналістам. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
Як зазначив Анатолій Грицюк, бютівці «впевнені у тому, що у політичних лідерів достатньо мудрості з тим, щоб знайти порозуміння і робити усе в ім’я розвитку країни, вирішення соціальних програм.. і що на рівні наших політиків знайдеться чіткість у порозумінні».
 
«Переважна більшість голів (голів районних, міських партійних організацій ВО «Батьківщина» – «ВН») так і висловлювалися – за демократичну коаліцію. Зрештою, ми впевнені у тому, що на рівні політиків нашої державни за цей короткий термін, який визначений законодавством, пройдуть конструктивні перемовини і напруга зникне», – наголосив очільник волинських біло-сердечних.
 
Анатолій Грицюк зауважив той факт, що «сьогодні, на превеликий жаль, на рівні Волині окремі політикани, які вважають себе великими політиками, роблять заяви, не відповідаючи за свої слова, кидаючи докори політичним лідерам БЮТ на предмет розвалу демкоаліції».
 
Серед них, за словами пана Грицюка, і «бувший нашоукраїнець, а зараз голова «ЄЦ» Володимир Бондар, який, працюючи губернатором, підтримував дії Юлії Тимошенко. Сьогодні він критикує, звинувачує у державній зраді».
 
«Вийшовши з «НСНУ» і ставши головою ЄЦ, пан Бондар чітко змоделював свої дії тим, що він це зробив, бо така політична сила, як «Наша Україна», вичерпала себе у політикумі України. Сьогодні він уже від імені «ЄЦ» та інших своїх надуманих політичних структур, яких сьогодні на Волині немає, робить заяви, звинувачуючи у неконструктивності Прем’єр-міністра. Коли перенести його дії на рівень облради, то я особисто відчував, що він валив фракцію НУ, розвалював фракцію БЮТ, створюючи перспективу іншій фракції своїми авантюрними та безглуздими діями», – обурювався Анатолій Грицюк.
 
Не згідні волинські бютівці і з тими заявами, які «собі дозволив зробити і Віталій Заремба (заступник голови Волинської ОДА – «ВН»), також новоспечений нашоукраїнець».
 
Та, попри це, резюмував голова ВОО ВО «Батьківщина», «обласна парторганізація буде усе робити для того щоб демкоаліція залишилася». Однак на рівні держави першим кроком Президента для відновлення коаліції має стати «такий, щоб негайно звільнити свого керівника Секретаріату Балогу, який є основним дерижером та інтригантом усіх процесів, які сьогодні є у Верховній Раді».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Longer Показати IP 6 Вересня 2008 15:55
Балога - то реінкарнація Медведчука
Шотер Показати IP 6 Вересня 2008 17:08
Кирильчук - то реінкарнація Брєжнєва
ЦІкавий Показати IP 6 Вересня 2008 17:10
То бютівці чи Батьківщинівці? Де УСДП, де ПРП? Вони тоже "надумані політичні структури"? ХА-ХА!
Vnuk Показати IP 6 Вересня 2008 17:32
не знаю як там УСД, а Мартина вони бояться запрошувати щоб з Шибою на сваритись. Може завтра яке земельне питання чи ще що
Batko Показати IP 7 Вересня 2008 16:12
На прес-конференції Кирильчук ще раз вибачився за те що повірив у свій час Шибі. Він відверто заявив, що Шиба просто використав БЮТ для власної карєри. Зараз Шиба з таким же успіхом використовує Бондаря. Кого наступного має використати Шиба?
Петрович Показати IP 8 Вересня 2008 13:11
Кирильчуку до сліз образливо що Шиба не став його маріонеткою і не дав розкрадати місто. От і поливає брудом того, кого вчора вихваляв. Старий вовк Кирильчук прикидається обманутим ягням - хаха!
Конкретно Показати IP 8 Вересня 2008 17:29
"інших своїх надуманих політичних структур" колгоспна маячня.
Петрович Показати IP 8 Вересня 2008 17:45
Шиба нікому не дав розкрадати місто, бо все сам краде і ні з ким не ділиться. Це правильно і по господарськи. І чого це він повинен з кимось ділитися? Всєм давать - поламаєтся кровать. Шиба ж недаремно всім казав і між іншим завжди казав, що він стане найбагатшим лучанином. І став!!!!!
Бютівка Показати IP 8 Вересня 2008 17:58
Горе-очільники волинського БЮТу: маразматичний Брєжнєв-Кирильчук, кривоязичний Грицюк (волинський Чєрномирдін), боязливий і суєтливий Олійник, кулуарний Шевчук, невідомий рядовим партійцям... Бют на волині вже давно гниє з голови...
Мама Показати IP 8 Вересня 2008 18:21
Бютівці. Світлано, ти не права!
Будівничий Показати IP 8 Вересня 2008 20:17
до Бютівки. Повністю згідний. Пора Кирильчуку вже йти на пенсію, хай діти і онуки витрачають накрадене дідусем. А БЮТ на Волині пора рятувати
Петрович Показати IP 8 Вересня 2008 20:19
до Петровича 17:45. Не треба використовувати чужий нік. Чи обовязково щоб вилити бруд на мера треба за когось заховатись?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus