USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські чиновники вирішуватимуть, як краще звільнитися з роботи

27 Січня 2009 19:00
Одним із найбільш дискусійних питань, яке піднімали сьогодні під час засідання обласного координаційного комітету зі сприяння зайнятості, стало обговорення Закону «Про внесення змін до деяких законів щодо зменшення впливу фінансової кризи на сферу зайнятості». Про це 27 січня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Начальник юридичного відділу обласного центру зайнятості Оксана Герасимчук коротко розповіла присутнім про зміни у законодавстві щодо працевлаштування, які були задекларовані 13 січня у Законі «Про внесення змін до деяких законів щодо зменшення впливу фінансової кризи на сферу зайнятості».
 
Проте спеціаліст не змогла конкретно відповісти на запитання голови Ради Федерації профспілок області Івана Карпомиза, як краще звільнитися з роботи. Адже, за його словами, низку неточностей та суперечок викликає нове законодавство. «Ми зараз повинні думати, як зробити так, аби не наламати дров та не підвести людей під монастир... Треба знайти золоту середину, як краще піти, щоб було за що і як жити», – висловлювався Іван Карпомиз.
 
Чиновники зійшлися на тому, що потрібно здійснювати ширшу пропаганду нового законодавства, ознайомлювати із ним працівників, працедавців, місцевих владців. Також 2 лютого на Волинському телебаченні ще раз піднімуть цю проблему.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus