USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Волинські депутати нехтують звітом перед виборцями. ФОТО

23 Жовтня 2013 16:12
Депутати, яких обрали громади для представлення їх інтересів, відповідно до чинного законодавства мають звітуватися перед своїми виборцями. Та не всі це роблять.
«Центр політичного аналізу та виборчого консалтингу» опитав волинських депутатів про їхню звітність та відкритість перед громадою. Результати опитування оприлюднили під час громадського форуму, спрямованого на обговорення відкритості місцевої влади.
Як розповів експерт Володимир Павлюк, більшість респондентів віддають перевагу живому спілкуванню, публічним виступам, аніж письмовим публікаціям.
«Респондентами стали 66 депутатів місцевих рад. Найактивніше долучилася Ратнівська районна рада – анкети нам надіслало 27% депутатського складу», - повідомив експерт.




60% опитаних стверджували, що не менше разу на рік, як і твердить закон, звітуються перед виборцями, а от 19% депутатів з різних причин цього не роблять. Одна з відповідей – «не приділяю цьому уваги».
Крім того, депутати ще й користуються соцмережами. 22% респондентів мають сторінки на фейсбуці, 4,5% - у мережі «В контакті», в «Однокласниках» зареєструвалися 6%.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus