USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські депутати ображаються, що на скутерах їздить хто попало

26 Травня 2008 22:17
Як повідомляє репортер «Волинських новин», депутати Волиньради просять центральну законодавчу та виконавчу владу врегулювати проблеми, пов'язані з суцільною відсутністю контролю за експлуатацією скутерів та мопедів. Про це під час брифінгу 26 травня оприлюднив заступник голови облради Борис Загрева.
Як ідеться у запиті у відповідному зверненні депутатів, водії транспортних засобів із об'ємом до 50 кубічних сантиметрів масово порушують Правила дорожнього руху. Це пов'язано з тим, що вони відчувають себе цілком безкарно, оскільки на власників цих "двоколісних друзів" не поширюються "загальні вимоги реєстрації транспортного засобу та наявності посвідчення".
Як наслідок, розповів Борис Загрева, істотно зростає аварійність на автошляхах області. Саме тому волинські депутати пропонують запровадити для таких горе-водіїв хоча би обов'язкову здачу екзамену на знання Правил дорожнього руху.
Довідково:
Упродовж 2007 року скоєно 123 ДТП за участю водіїв скутерів та мопедів, в яких загинуло 9 людей і 121 зазнала ушкоджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus