USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські депутати шкодують гроші волинянам?

6 Травня 2013 08:40
Половина депутатів Волинської обласної ради не використовує кошти з депутатського фонду, які передбачені на вирішення проблем волинян. Про це повідомив голова обласної ради Володимир Войтович під час телепередачі «Вісник обласної ради» від 5-ого травня.

Депутати Волинської обласної ради майже не використовують грошей зі своїх депутатських фондів, - зазначив керівник найвищого представницького органу краю Володимир Войтович.

11 обранців громади взагалі не витратили жодної гривні, не надали допомоги людям. «Для кого ви, шановний депутате, тримаєте тих 10 тисяч гривень, а не віддаєте волинянам вашого виборчого округу, які цього потребують», - звернувся до депутатів голова облради.

За словами Володимира Войтовича, понад 50% депутатів використали менше 1,5 тисячі гривень зі свого фонду.

Натомість під час оголошення депутатських запитів і звернень вони закликають шукати фінансування з інших джерел.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Валентина Показати IP 6 Травня 2013 10:06
Це дармоїди!!! Який ще їм фонд?!
дідо Показати IP 6 Травня 2013 11:18
Який це "керівник"? Заглядає в рот чинуші призначеного з Києва.
петро Показати IP 6 Травня 2013 20:27
Цікава стаття!!!
Аркадь Показати IP 7 Травня 2013 10:02
Коли нарешті будуть зміни позитивні для народу?Подивіться як люди бідують.Вчителі пенсіонери по смітниках ходять.Ющенко обіцяв злодіям тюрми.Обдурив.Сам нажився на біді народній.Справжній лідер нації де ти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus