USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські дзюдоїсти у Варшаві вибороли «золото». ФОТО

3 Жовтня 2013 12:09
Делегація волинських спортсменів боролась у польській столиці з найкращими дзюдоїстами Європи.

Понад 30 спортсменів з Волині представили область під час міжнародного турніру «WARSAW JUDO OPEN», що відбувся у Варшаві, - інформує Слово Волині.

В цілому змагалися понад 1200 спортсменів з 21 країни. Змагання відбулися у трьох вікових групах серед дівчат та хлопців. Учасники боролись у найбільшому залі Варшави на 9-ти татамах одночасно.

Волинь представляли понад 30 спортсменів. І наші дзюдоїсти непогано показали себе на міжнародних змаганнях.

Золото в скарбничку нашої збірної приніс Вадим Чернов з Любомля у ваговій категорії 42 кг до 14 років. Друге місце у віковій групі до 17 років (46 кг) посів його земляк Антон Галюк. Треті місця завоювали ще троє волинян. Костянтин Мельничук (Луцьк, «Колос») у віковій групі до 14 років (73 кг), Валентина Шмаль (Любомль) у віковій групі до 17 років (44 кг). Перші плоди приніс і спеціалізований спортивний клас з дзюдо при школі-інтернаті у Луцьку. Його вихованка Каріна Саркісян у віковій групі до 14 років (52 кг) теж посіла третє місце.

За крок до медалей зупинилися волиняни Марія Денисюк, Станіслав Гуленков, Максим Москальчук та Олександр Харченко.

Після турніру наші спортсмени лишилися на навчально-тренувальний збір.
До слова, на турнірі працювало і двоє наших суддів – Олександр Грицуняк та Олег Максимович.

«Змагання відбулися, як завжди, на найвищому рівні. При такій суворій конкуренції ми навіть не сподівалися, що наші спортсмени здобудуть так багато медалей. Безумовно, виступом молодих волинських дзюдоїстів я задоволений», – сказав Олександр Грицуняк.

Згідно з підсумками цих змагань і Чемпіонату України, що відбувався нещодавно у Луцьку, Федерація дзюдо Волині сформує збірну області на «Кубок Закарпаття», що відбудеться 5-6 жовтня в Ужгороді.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ БОРОЛИСЯ ДЗЮДОЇСТИ. ФОТО

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus