USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські есбеушники «взули» надзвичайників та митників

8 Вересня 2008 19:03
Волинська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» 4 вересня проводила чемпіонат обласної організації з міні-футболу. Про це 8 вересня повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією центру пропаганди ГУ МНС у Волинській області, захід відбувся на базі спорткомплексу Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.
Як повідомив заступник начальника відділу по роботі з персоналом облуправління МНС Дмитро Ляпун, участь у чемпіонаті брали команди, які представляли усі силові структури області.
За перемогу змагалися команди рятувальників із Іваничівського, Камінь-Каширського, Ковельського, Горохівського, Маневицького, Ратнівського, Луцького райвідділів та головного управління.
У складній боротьбі перше місце здобула команда управління СБУ у Волинській області. Команда волинських рятувальників посіла почесне друге місце, а збірна команда Ягодинської та Волинської митниці виборола третє місце.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus