USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські міліціонери провели змагання для дітей-сиріт

26 Серпня 2008 18:47
У рамках профілактичних заходів «Літо 2008» за ініціативи відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області спільно із управлінням у справах сім’ї та молоді, управлінням освіти й науки і ВГО «Асоціація пляжного футболу України» напередодні Дня Незалежності України у таборі «Світязь», що у селі Пульмо, проведено чемпіонат по пляжному футболу серед вихованців шкіл-інтернатів для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Про це повідомляють 26 серпня «Волинські Новини».
За інформацією ВЗГ УМВС України у Волинській області , метою проведення такого заходу є покращення якості фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи у колективах серед дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, пропаганди здорового способу життя, підготовки дітей до змагань різного ґатунку, активізації роботи спортивних секцій у школах-інтернатах, залучення учнів до регулярних занять фізичною культурою і спортом.Учасниками цього дійства були діти з Люблінецької, Луцької та Володимир-Волинської шкіл-інтернатів.
Змагання проводитимуться у три етапи. Перший відбувся серед районів Волині, і діти показали відмінні результати. Зокрема, перше місце зайняла команда дітей з Володимира-Волинського, друге – Люблінецька школа-інтернат для дітей-сиріт. Третє місце посіла команда Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Після закінчення змагання команди були нагородженні почесними грамотами, кубками та цінними подарунками від представників Асоціації пляжного футболу України.Наступний етап пройде серед областей у місті Хмельницький, де братиме участь і наша команда –Володимир-Волинська школа-інтернат для дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Третій етап – всеукраїнські змагання серед переможців та призерів міжрегіональних змагань команд відбудуться в період з 1 по 31 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus