USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волинські молоді науковці - найактивніші в Україні

5 Квітня 2013 15:25
Молоді волинські науковці взяли участь у Всеукраїнському молодіжному конкурсі наукових доробків.

Про це інформують у прес-службі Волинського інституту економіки та менеджменту.

Регіональний тур VІІ Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України» відбувся на базі Волинського інституту економіки та менеджменту 4 квітня 2013 року.

Метою конкурсу є системний пошук талановитих молодих людей України для реалізації їх інтелектуального потенціалу, підвищення рівня економічних знань.

Волиняни подали 93 наукові роботи (І місце в Україні за кількістю поданих доробків). Члени Національного журі конкурсу у Києві відібрали найкращі роботи 12 учасників та запросили їх на конкурс-захист, який проходив, власне, у ВІЕМі.

Учасників конкурсу привітали поважні гості - ректор ВІЕМу Артур Горбовий, експерт Департаменту наукових та освітніх програм Міжнародного благодійного Фонду «Україна 3000», координатор VІІ Всеукраїнського молодіжного конкурсу «Новітній інтелект України» Орест Микита, голова Постійної комісії з питань освіти, науки, культури мови Луцької міської ради Анатолій Пархом’юк, директор Волинської обласної малої академії наук України Галина Толстіхіна, проректор з економічного розвитку ВІЕМ, голова правління Асоціації регіонального розвитку Петро Гоцалюк та перший проректор ВІЕМ Оксана Степанюк.



Конкурсанти представляли свої наукові доробки з актуальних питань: здійснення економічних та політичних реформ; законодавчого регулювання ринку землі; створення механізму реальної енергетичної самодостатності України; впровадження нових підходів до збереження українських традицій; пропозицій щодо удосконалення вітчизняної системи освіти.

Журі оцінювало не тільки зміст та новизну робіт, але й уміння представити її та вільне володіння матеріалом.

У І віковій категорії (учні шкіл) перше місце зайняла Олена Стасюк з Берестечка, друге – Дмитро Шульгач із села Берестяне, третє місце розділили мешканка Старої Вижівки Юлія Литвинець та ковельчанка Анна Тарадай.

У ІІ віковій категорії (студенти ВНЗ І-IV рівня акредитації) перше місце зайняв представник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Богдан Підцерковний, друге – студентка Волинського інституту економіки та менеджменту Анна Ройко, третє – Оксана Ковальчук, яка навчається у Луцькому національному технічному університеті.



Переможцем у ІІІ віковій категорії (молоді науковці до 35 років) стала представниця Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Наталія Коленда.

Усіх учасників відзначили дипломами та сертифікатам участі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ярося Показати IP 5 Квітня 2013 16:52
Дівчинко на високих підборах! У таких туфлях на конкурс-захист наукових робіт не приходять!
TheРоман до ярося Показати IP 6 Квітня 2013 12:28
А, що це якимось чином впливає на інтелект?
Александр Показати IP 6 Квітня 2013 12:15
Соглашусь и не соглашусь с Яросей. Вышиванка - безусловно, лучшая "блузка-рубашка" для конкурса научных работ. Но вот красные сапоги с ней смотрелись бы лучше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus