USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські митники вважають, що нові методи роботи не створюють черг на кордоні

7 Листопада 2008 19:26
Представники прикордонної  та  митної  служб у Луцьку під час спільної наради аналізували ефективність нової  Технології прикордонного та митного  контролю у пунктах  пропуску  через  державний  кордон для  автомобільного  сполучення. Про це «Волинським Новинам» 7 листопада повідомили у прес-центрі Волинської митниці.
У нараді, окрім прикордонників, узяли участь керівники Волинської, Рівненської та Ягодинської митниць. Основне питання, яке  виносилося на розгляд – це аналіз ефективності застосування введеної з 19 вересня цього року Технології прикордонного та митного  контролю у пунктах  пропуску  через  державний  кордон для  автомобільного  сполучення, затвердженої спільним наказом Адміністрації  Держприкордонслужби та Держмитслужби.
Зокрема вони торкнулися особливостей прикордонного та митного контролю транспортних засобів та громадян, які рухаються  по смугах «червоний» та «зелений» коридор. Учасники  зустрічі  констатували, що запроваджене  нововведення не  вплинуло на ефективність правоохоронної роботи в пунктах  пропуску та не створило  черг,  як  на  українсько-білоруському, так і на ділянці українсько-польського кордону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus