USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинські Новини» знають, хто може перемогти на виборах

29 Вересня 2009 10:22

Інтернет-видання «Волинські Новини» провело опитування лучан, поцікавившись їх електоральними уподобаннями. Нас цікавило, за кого б проголосували лучани на виборах до Верховної Ради України, Луцької міської ради та Луцького міського голови, якби вибори відбулися найближчим часом.
Під час першого опитування волонтери опитали 500 лучан у найлюдніших  районах міста.
При опитуванні враховувався статевий та віковий принцип респондентів. Так була опитана приблизно рівна кількість чоловіків і жінок. Також людей, яким менше 40 років було приблизно стільки ж, скільки й тих, кому за 40.
Редакція не ставила за мету дізнатися максимально точні електоральні уподобання лучан. Зрештою результати нашого опитування, як і всякого іншого, містять похибку. Все ж переконані, що наші результати є об’єктивними і дозволяють зрозуміти, як лучани сприймають тих, хто претендує на їх довіру. І наскільки розрахунок «потенційно обраних» на таку довіру виправданий.
Окрім того, такі опитування стануть щомісячними, тож читачі «Волинських Новин» зможуть не тільки отримувати неупереджену інформацію про їх результати, а й, порівнюючи, аналізувати, як змінюються рейтинги кандидатів з часом і під впливом різного роду подій.
Результати та деталі першого опитування «Волинські Новини» опублікують завтра, у середу, 30 вересня.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Соціолог Показати IP 29 Вересня 2009 13:24
Пановt ! Жодне видання, яке себе поважає, не проводить ВЛАСНИХ соціологічних досліджень. Це справа не журналістів, а спеціально навчених людей, соціологів. Видання ж публікують дані центрів соціологічних досліджень, вказуючи певні параметри, хто, коли , кількість опитаних яка вибірка ітд. Подивіться "Дзеркало тижня", яке часто послуговується результатами досліджень. А тому ваші майбутні рейтинги, це, перепрошую, звичайна профанація, якщо не замовна "джинса". Тому не демонструйте непрофесіоналізму! Робіть свою справу і перестаньте бути флюгером своїх власників і їхніх політичних "метаний".
Editor Показати IP 29 Вересня 2009 15:30
Кожне видання, яке себе поважає, збирає таку інформацію, й у такий спосіб, який дає змогу читачам отримати якомога цікавішу і об"єктивнішу інформацію. ЯК воно це робить - видання чесно розповідає. Як і те, що єдиними замовниками такої інформації можуть бути читачі. А от наскільки це затребувано читачами видання - побачимо завтра :-)
Політолог :) Показати IP 29 Вересня 2009 15:37
А мені цікаво, що там за дослідження. А "спеціально навчені соціологи" то і є замовна "джинса", вони тим на хліб і заробляють. А от новина не конкретна хочете дати опитування так давайте а не кота за хвоста тягнете. А Соціологу раджу не переживати вони Ваш хліб не зьїдять.:)
Sociolog-2 Показати IP 29 Вересня 2009 16:04
Галасу довкола результатів буде достатньо, все одно ті, кому треба реальну картину знають...а інформація буде топова - факт!
Психіатр Показати IP 29 Вересня 2009 18:38
Роблю прогноз: Шиба - 35% (бо треба) Романюк - 15% (що не ображався) Кожевніков - 10% (союзник таки) Чорнуха - 7% (теж не чужий) Козюра - 5% (хай потішиться) Чижик - 3% (Слава тоже друг) Чернецький - 2% (хай має надію) Бондар і Клімчук - по 1% (а хай не лізуть) Що лишилось, то поки не визначились
Знаючий Показати IP 29 Вересня 2009 19:53
Добре, що сприйняли критику ы будете щось робити хоча б власними силами. Але раджу Вам хоч вибірку скласти, запросивши до співпраці справжнього соціолога. Тоді і похибку Вам порахують і не будете писати коментарів що не прагенете максимально точного результату, а заявите, що результати є точні, така то похибка, скільки то опитано, такий то метод і т.д. й т.п.
вого"КРОК" Показати IP 29 Вересня 2009 20:41
Хто хотів би перемогти усі знають.А ось хто переможе (а скоріше ВИГРАЄ)-оце цікаво :-)
Знаючий Показати IP 1 Жовтня 2009 19:49
А чого вчорашні оприлюднені результати викинули з сайту, що немає навіть в архіві? Шуганув хто чи самим стидно стало? Хай би були... Нічого, що покоцані результати, але як будете постійно робити, то самі захочете даних кращої якості та ліпше сформованих запитань
Андрій Калахан Показати IP 1 Жовтня 2009 23:26
Знаючому: Я теж так думав, але мене нинішнє керівництво ВН переконало у тому, що все таки результати опитування існують на сайті http://volyn-news.com/news/government/10159/
Знаючий Показати IP 1 Жовтня 2009 23:37
То нехай би ставили в топ 5 цю новину, а то дурять народ застарілими анонсами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus