USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські «олімпійки» дочекаються житла аж у наступному році?

4 Листопада 2008 11:00
Постійна комісія Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, ветеранів-пенсіонерів, трудових ресурсів під час свого засідання прийняла рішення щодо забезпечення житлом у Луцьку спортсменок Юлії Остапчук, Оксани Ващук і Надії Боровської, – інформує 4 листопада репортер «Волинських Новин».
«Дівчата дуже перспективні. Їм тільки по 18 років. Вони вже готуються до наступних Олімпійських ігор, які відбудуться у Лондоні у 2012 році. Їх сьогодні «забирає» і Київ, і Дніпропетровськ, і Донецьк. Але дівчата такі віддані, хочуть бути на Волині…», – розповів виконавчий директор Волинського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Геннадій Вайнер.
За його словами, ці спортсменки, які брали участь у пекінській Олімпіаді-2008, зареєстровані і проживають у луцьких гуртожитках. В обласному центрі Волині вони й тренуються.
Інформацію пана Вайнера комісія взяла до відома, підтримала клопотання Волинського обласного відділення НОК України і рекомендувала Волинській ОДА при формуванні бюджету області на 2009 рік виділити кошти на придбання житла волинським «олімпійкам».
Довідково:
6 серпня волинський губернатор Микола Романюк сказав, що будуть розглядати це питання по результатах роботи по виконанню бюджету області за підсумками дев’яти місяців, що дасть змогу забезпечити спортсменок як мінімум однокімнатною квартирою.
3 вересня під час виступу на зустрічі з олімпійцями радник голови обласної ради з міжнародних питань Микита Мазелюк заявив про те, що всі представники Волинської збірної отримають квартири і це питання буде вирішуватись упродовж  9 місяців.
5 вересня голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк розповів, що питання щодо виділення коштів на придбання квартир для спортсменок, які захищали спортивну честь України на Олімпійських іграх цього року, розглядатиметься під час засідання профільної депутатської комісії Волинської облради. Проте, на думку Анатолія Грицюка, це засідання відбудеться не раніше початку жовтня.
12 вересня голова Волинської ОДА Микола Романюк ще раз запевнив, що волинські «олімпійки» все-таки отримають обіцяні квартири.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus