USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинські олімпійки отримають кошти на квартири не раніше жовтня?

5 Вересня 2008 10:24
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк 5 вересня в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» розповів про вирішення житлової проблеми волинських спортсменок, які були учасниками пекінської олімпіади.
 
За словами голови Волиньради, питання щодо виділення коштів на придбання квартир для спортсменок, які захищали спортивну честь України на Олімпійських іграх цього року, розглядатиметься під час засідання профільної депутатської комісії Волинської облради. Проте, на думку Анатолія Грицюка, це засідання відбудеться не раніше початку жовтня. Наразі, як стверджує пан Грицюк, комісія чекає пропозицій із боку управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської ОДА.
 
Довідково:
 
6 серпня у коментарі «Волинським Новинам» волинський губернатор запевнив, що олімпійським спортсменкам Волині буде виділено як мінімум по однокімнатній квартирі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 5 Вересня 2008 11:46
А коли отримають квартири - майстри спорту радянського союзу, що стоять на черзі більше 30 років?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus