USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські перевізники надають перевагу штрафним санкціям, а не ліцензіям?

12 Лютого 2009 17:44
На Волині серед нелегальних перевізників найбльше таксистів. Про це розповів під час наради з перевізниками області начальник територіального управління Головавтотрансінспекції у Волинській області Володимир Степанов – повідомляє 12 лютого репортер «Волинських Новин».
За словами Володимира Степанова, у 2008 році зареєстрували 2,3 тисячі перевізників, які мають ліцензію для надання транспортних послуг. За цей період склали 160 актів про нелегальні перевезення. Загальна сума штрафів становить понад 300 тисяч гривень, з яких перевізники сплатили менше половини. У результаті чого у 2008 році до суду передали 112 справ, і, як зазначив пан Степанов, практично всі вони були виграшні.
Як наголосив начальник територіального управління Головавтотрансінспекції в області, найбільше нелегалів-перевізників зафіксовано серед таксистів. Під час проведених рейдів вилучили більше 8 транспортних засобів, які не були ліцензовані. «Ліцензія на 5 років коштує 340 гривень. А це значно менше, ніж авто», – прокоментував Володимир Степанов.
Крім того, доповідач розповів про інші актуальні проблеми в сфері пасажирських перевезень. Серед них недотримання правил роботи водіїв, незадовільний технічний стан транспортних засобів та небажання водіїв перевозити пільговиків безкоштовно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus