USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські перевізники працювали на свята без ексцесів

19 Січня 2009 19:03
На початку січня суттєвих порушень під час пасажирських перевізень не було. Про це розповів начальник територіального управління Головтрансінспекції у Волинській області Володимир Степанов під час наради у начальника управління інфраструктури та розвитку ОДА Миколи Кучеренка щодо організації пасажирських перевезень, – інформує 19 січня репортер «Волинських Новин».
За словами пана Степанова, за час січневих свят – до 9 січня – грубих порушень пасажирських перевезень на Волині зафіксовано не було. Не сталося також і ДТП, які відбулися з вини водіїв автобусів. Володимир Степанов розповів, що під час свят працювали чергові, які здійснювали перевірки у Луцьку та на автостанції Ківерець.
Проте наразі для Головтрансінспекції на Волині є проблемою те, що багато працівників взяли відпустки за власний рахунок. Тому відмінили рейдові перевірки, оскільки фактично зараз нема кому їх здійснювати.
Представник Державтоінспекції відзначив, що кількість порушень за вихідні впала.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus