USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські податківці «стягнули» з підприємців 274 мільйони гривень

3 Квітня 2013 12:22
До місцевих скарбниць області протягом трьох місяців 2013 року надійшло майже 274 мільйони гривень, що приблизно на 11% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це повідомляє сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Волинській області.

Волинським податківцям вдалося досягнути суттєвого зростання надходжень до місцевих бюджетів. Так, надходження з податку на доходи фізичних осіб за цих три місяці склали майже 197 мільйонів гривень, що на 7,6 мільйона гривень більше, ніж торік, плати за землю – майже 26 мільйонів гривень, або на 3,1 мільйона гривень більше, ніж у 2012 році, єдиного податку – майже 24 мільйона гривень, додаткові надходження зі сплати цього податку становлять 11,6 мільйона гривень.

Перший заступник голови ДПС у Волинській області Андрій Тимейчук вважає, що знаковим показником цивілізованості суспільства та розвитку економіки є рівень добровільної сплати податків і зборів.

«Податкові надходження до бюджету – це, передусім, інвестиції в добробут кожного громадянина і держави в цілому. Податківці сьогодні організовують роботу так, щоб не виникло жодних незручностей для платників і щоб бізнес-середовище від усіх запроваджених новацій отримувало виключно позитивні враження», - зазначив Андрій Тимейчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Paulo Показати IP 3 Квітня 2013 15:16
Правильно буде не "Стягнули", а "вибили" з підприємців 274 млн. грн. Ми живемо не за Податковим кодексом, а за таємними розпорядженнями Арбузова-Клименка, які доводяться підприємтвам податковими інспекторами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus