USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як ЛПЕ освоює виділені мільйони

14 Липня 2016 20:59
На Луцькому підприємстві електротранспорту освоюють виділені цьогоріч міською радою 23 мільйони гривень. З них на три мільйони вже купили шиномонтажний верстат, почали ремонтувати мийку та перекрили дах ремонтного приміщення.

Про це йшлося сьогодні, 14 липня, під час дня депутата на Луцькому підприємстві електротранспорту.

Як розповів начальник управління капітального будівництва Луцької міської ради Леонід Карабан, на сьогоднішній день закінчується ремонт приміщення мийки за 600 тисяч гривень. На підприємстві переконують, що саме стільки коштувало почати класти плитку в оглядових ямах, та відремонтувати покриття.
«Спочатку завершили ремонт покрівлі, на сьогоднішній день завершується ремонт покриття мийки, плитку ще треба покласти і все, практично роботи завершені на 600 тисяч гривень», – каже чиновник.
Зі слів прес-секретаря Луцько міської ради Юлії Вусенко, дах ремонтної зони та мийки були чи не головною проблемою підприємства.

«Стеля протікала настільки, що взимку тролейбуси не могли заїхати на сервіс, вони просто сковзали і падали в оглядові ями» - каже Вусенко.

Своєю чергою, директор ЛПЕ Ігор Грицюк провів депутатів у майстерню, де продемонстрував шиномонтажний верстат, на який, з його слів, необхідно ще 500 тисяч гривень.

«Нам виділили 500 тисяч гривень на поповнення статутного фонду, з яких частину ми витратили на шиномонтажний верстат, а інші кошти підуть на закупівлю контактного проводу для мережі підприємства», – описав витрати Ігор Грицюк.
До слова, шиномонтажний станок Teco54 А, який дуже схожий на нове придбання підприємства електротранспорту, в Миколаєві можна знайти за половину заявленої суми.
Наприкінці, депутати проінспектували відремонтований дах приміщення ремонтної зони, де їм продемонстрували встановлені пластикові вікна за 400 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 15 Липня 2016 10:34
Мабуть керівники свідомо ходять по даху, щоб в черговий раз почати ремонт даху!!!
Луцьк Показати IP 15 Липня 2016 11:50
Хабарники та злодії , все крадуть що можна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus