USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські політики, на відміну від депутатів, звіт губернатора не провалили

21 Січня 2009 18:13
Присутні під час засідання політичної ради при голові Волинської ОДА Миколі Романюку заслухали інформацію про соціально-економічний та суспільно-політичний розвиток області у 2009 році та основні пріоритети на 2009 рік. Про це 21 січня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк оприлюднив власний звіт керівникам політичних партій області. Також були присутні очільники структурних підрозділів виконавчої гілки влади Волині, яким політики мали змогу задати питання.
Особливих заперечень інформація губернатора в учасників засідання не викликала, хоча облрада звіт глави ОДА провалила.
Народний депутат, керівник Волинської обласної організації НСНУ Володимир Карпук у своєму виступі акцентував увагу на тому, що фактично розпочинається президентська кампанія. У зв\'язку з цим, на думку нардепа, слід побоюватися, щоб за гострою політичною боротьбою «не загубили соціально-економічний розвиток».
Пан Карпук нарікає на надмірну політизацію суспільства під час економічної кризи. За словами головного волинського нашоукраїнця, обласній владі варто тісніше співпрацювати з центральною владою держави, відстоюючи інтереси Волині.
Заступник голови обласної організації Партії Регіонів Олександр Курилюк вважає, що владі області варто здійснювати ефективнішу кадрову політику.
Волинський губернатор запевнив, що дослухається до пропозицій членів політради, щоб її засідання відбувалися частіше, а також щодо того, щоб керівників партій запрошували на підсумкові наради в ОДА.
Присутні учасники засідання політичної ради прийняли звернення до органів влади, політикуму та громадськості Волинської області. Зокрема вони взяли до відома інформацію голови ОДА. Також волинські політики закликали органи влади всіх рівнів вжити необхідних заходів до мінімізації наслідків економічної кризи для Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Січня 2009 10:28
"Заступник голови обласної організації Партії Регіонів Олександр Курилюк вважає, що владі області варто здійснювати ефективнішу кадрову політику, " - очевидно, пану Романюку потрібно більше регіоналів брати у свій апарат. Напевне, він так і зробить, судячи з того, що перед останньою сесією облради фракції "Наша Україна" і Партії регіонів зібралися разом, щоб виробити тактику протидії БЮТу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus