USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські правоохоронці вилучили майже кілограм вибухівки

4 Червня 2008 13:01
Як повідомила «Волинським новинам» Ірина Новосад у ВЗГ УМВС України у Волинській області, у рамках операції з вилучення зброї, боєприпасів та вибухівки «Зброя та вибухівка» волинські правоохоронці зібрали цілий арсенал.
У ході операції з вилучення зброї працівники органів і підрозділів УМВС області виявили 30 фактів незаконного обігу зброї, вибухівки та боєприпасів. Як наслідок, міліціонери вилучили 3 пістолети, 1 карабін, 1 обріз, 1 гвинтівку, 2 рушниці, 3 саморобні вогнепальні пристрої, 5 електродетонаторів, 9 одиниць холодної зброї, майже кілограм вибухової речовини, 108 набоїв.
В одного молодого підприємця з Ковеля знайшли 40 патронів калібру 7.62 міліметра. Натомість цілий арсенал набоїв виявили у непрацюючого мешканця Луцька під час перевірки умов зберігання мисливської зброї. Зокрема працівники міліції вилучили 4 коробки з патронами «Силует» калібру 5,6 міліметра, 2 коробки з патронами «Стінгер» калібру 5,6 міліметр тощо.  Загалом за час проведення операції «Зброя та вибухівка» волинські правоохоронці 16 кримінальних справ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus