USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинські регіонали звинувачують БЮТ у рейдерстві?

15 Серпня 2008 17:46


КП «Промбуд-6» захоплено рейдерами, ­- вважає голова фракції Партії Регіонів у Волинській облраді Петро Пронь. Про це йдеться у його зверненні до правоохоронців, - 15 серпня повідомляють «Волинські Новини».
У зверненні пана Проня йдеться: «За ініціативи групи молодих підприємливих людей, відомих в деяких луцьких колах, 18 листопада 2006 року відбулися так звані загальні збори працівників колективного підприємства «Промбуд – 6», на яких було звільнено попереднє керівництво та обрано нове».
«До участі у цих зборах не були запрошені біля 190 співвласників цього підприємства, які на момент проведення цих зборів вже не перебували в трудових відносинах з підприємством, але залишались його співвласниками», - апелює депутат до правоохоронців.
«І як результат – на даний час майна на підприємстві не залишилось –, а це не багато не мало біля 15 мільйонів гривень, - частина продана, частина передана в статутні фонди новостворених підприємств. Тобто більше 190 громадян яким на зорі Незалежності держава гарантувала 1/52 мільйонну частку державного майна, завдяки рейдерському захопленню підприємства втратили його», - зазначається у зверненні.
Депутат констатував: «Судові справі, ініційовані ошуканими співвласниками на даний час позитивного результату поки що не дали, так як справи в процесі розгляду. Правоохоронні органи, прокуратура, міліція, порушували по даному факту ряд кримінальних справ, але на жаль суди їх закривають».
Водночас додає: «У приміщенні, яке колись належало КП «Промбуд - 6» - отим 190 ошуканим пенсіонерам, що знаходиться за адресою вул. Ковельська, 3 під час  минулорічних позачергових виборів знаходився офіс одного із виборчих штабів БЮТ, а на даний час там є громадська приймальня народного депутата України від БЮТ Кирильчука Є. І. Один із розробників та безпосередніх реалізаторів рейдерського захоплення КП «Промбуд - 6» на даний час є адвокатом - представником голови ради Грицюка А. П. в суді по справі за позовом до нього про захист честі гідності та спростування недостовірної інформації».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 16 Серпня 2008 15:37
Народ, а я Проню вірю! Бо коли до справи взялись Кирильчук і колобок в крайслері то чекай афери.
Анонім Показати IP 18 Серпня 2008 09:18
Партія регіонів без Проня - все рівно, що село без дурня!
Анонім Показати IP 18 Серпня 2008 10:31
цілковита правда
Знайка Показати IP 20 Серпня 2008 13:20
Пронь - нармальний чоловік! Хоча ми різних політичних вподобань, але я й ого поважаю. Думаю, що те, що він говорить - правда!
Анонім Показати IP 26 Серпня 2008 14:55
Ганьба. Усі висловлювання Проня є дешевим популізмом і саморекламою. Цей депутат точно знає справжній стан речей - усі висновки зроблені фахівцями правоохоронних і судових органів свідчать про правильність і законність зміни керівництва на Промбуд-6. Про це є кілька десятків заключень, рішень, постанов. Складається враження, що або Пронь не здатний реально оцінювати факти, або спекулює на людській довірливості. Прикро, бо людини з таким поважним віком і досвідом варто ретельніше добирати слова. Я буду радий якщо за поспішні вислови Проня приятнуть до суду і змусять публічно принести вибачення. З повагою до цього депутата я зможу ставитись лише у випадку висловлення ним чесної і прямої відповіді - його звернення це виконання замовлення. А скільки стоїть зараз звернення Проня?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus