USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські школярі контрольні писатимуть через Wi-Fi. ФОТО

27 Серпня 2013 20:20
У двох школах на Волині цього року запрацюють нові комп’ютерні класи, повністю забезпечені новими нетбуками, планшетами з інтернетом Wi-Fi. Про це 27 серпня йшлося під час прес-туру освітніми закладами Ковеля.
Обладнання поставили за гроші, передбачені програмою «Національні проекти». Пілотні школи: Луцька гімназія номер 21 та Ковельська школа №7.
«Wi-Fi у нас по всій школі, діти на уроках гратися не будуть, бо з’єднання запаролене. А пароль знають лише викладачі», - розповів директор Ковельської ЗОШ №7 Валерій Кубай.
Учитель, він же – адміністратор, через мережу може ділитися матеріалом і давати контрольні роботи, виставляти час на їх вирішення.
«За такою освітою майбутнє», - прокоментував нововведення заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк.
Зазначимо, що Ковельська ЗОШ №7 одна з перших в Україні користується обліковою мережею «Щоденник». Завдяки цьому кожен батько може через цей інтернет-портал переглянути, як вчиться його дитина. Також вчителі можуть проаналізувати успішність учнів та визначити напрямки, що потрібно «підтягнути».




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читач Показати IP 28 Серпня 2013 12:14
Можливо, нову Верховну Раду розплодять.
фігвам до читач Показати IP 29 Серпня 2013 02:58
Техніка в руках дикуна - купа металобрухту
Вчитель Показати IP 29 Серпня 2013 10:24
Найкращий засіб для навчання - ручка з листком паперу, дошка з крейдою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus