USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські сміттєзвалища перевантажені

26 Листопада 2010 08:42
На Волині п’ять з 24 полігонів для захоронення твердиз побутових відходів – перевентажені.
Про це повідомив перший заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Олександр Башкаленко на засіданні колегії Міністерства житлово-комунального господарства, - інформують у прес-службі Волинської ОДА.
В області затверджена регіональна екологічна програма "Екологія-2010". Відповідно до неї станом на 1 листопада 2010 року споруджено перші черги полігонів твердих побутових відходів у 8 з 16 районів, - розповів Башкаленко.
Щодо сучасних методів та технологій у сфері поводження з побутовими відходами, то такі методики запроваджуються у Луцьку, розміщено 36 контейнерів для збору пластикової тари, - запевнив перший заступник губернатора.
У продовж останніх років в області гостро стоїть питання будівництва сміттєпереробного комплексу в селі Брище Луцького району. Це відповідає пріоритетам розвитку області. Проектна документація зазначеного комплексу розроблена спільним підприємством "Україна - Австрія". Загальна кошторисна вартість проекту становить 592 мільйони гривень. На сьогодні виконані підготовчі роботи на загальну суму 14 мільйони гривень, - повідомив Башкаленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus