USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські усиновники не поспішають поповнювати родину хворою сиротою

6 Листопада 2008 09:28
Заступник голови Волинської ОДА Святослав Кравчук у коментарі «Волинським Новинам» 6 листопада розповів про ситуацію з усиновленням в області.
За словами Святослава Кравчука, сім’я усиновників в Україні отримує більш ніж 12 тисяч гривень допомоги від держави. Таким чином вона зрівнюється у правах із сім’єю, де дитина народжується.
«У цих справах існує певна тенденція – усинолювачі просять дитину від народження і до трьох років. Хворих сиріт частіше усиновлюють громадяни інших держав. Волиняни ж брати дитину з вадами здоров’я не поспішають, бо на лікування потрібні кошти. Буває, що значні кошти», – розповів пан Кравчук. «Всі діти, які усиновленні на території області, потрапили у родини громадян України», – додав він.
Заступник губернатора пишається, що на Волині не зафіксовано жодної родини, де мотивацію усиновлення були б корисні цілі. «Родини проходять певні навчання. Вивчається психічний та матеріальний стан названих батьків. Але немає нічого поганого в тому, що таким чином родина трохи покращить своє становище», – розповів пан Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus