USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинські велосипедисти хочуть на світовий чемпіонат.ВІДЕО

16 Серпня 2013 18:07
Волинські велосипедисти днями повернулися з міжнародних змагань, що відбулися у Львові.
Троє спортсменів - Альона Цюсь, Андрій Сач, та Марта Терещук, - які представляли Волинь, члени збірної команди України. Зараз спортсмени готуються до міжнародних змагань, що відбудуться у Польщі. Саме там вони отримуватимуть рейтингові бали, щоб представляти Волинь у складі України на світовому чемпіонаті, інформує ТРК Аверс.
Олена Цьось - чемпіонка України та учасниця Олімпійських ігор. Днями зі змагань знову привезла золоту нагороду, та встановила рекорд Львівського треку. «Це були перші в історії України на велотреку міжнародні змагання. Їх організували на досить хорошому рівні», - розповідає чемпіонка.
Андрій Сач уже готується до змагань в Польщі, там планує набрати коефіційні бали для участі в чемпіонаті світу. Прагне потрапити і на Олімпійські ігри.
А от 36 річний Володимир підрахував, що за 21 рік у спорті, проїхав на велосипеді 525 тисячі кілометрів. А щодня долає понад 100 кілометрів. Днями велосипедист повернувся із всесвітніх ігор які відбулися в Італії. Там здобув срібло з бронзою. Досягненнями, каже спортсмен, задоволений.
Тренер із велоспорту Валентина Матвійчук, розповіла, що під час кожного тренування та змагань переймається за своїх вихованців: «Радіємо разом із ними. Хвилюємося, звичайно, кожну мить», - зазначила Матвійчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталка Показати IP 16 Серпня 2013 22:45
Зробіть будь ласка посилання на першоджерело

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus