USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинські легкоатлети вибороли у Сумах ще три медалі

19 Лютого 2017 10:49
У Сумах триває чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні. Більше 700 легкоатлетів змагаються за нагороди, а також ліцензії на чемпіонат Європи, який відбудеться у березні в Бєлграді. Зимовий чемпіонат традиційно проводиться у красені-манежі Сумського університету – Олімпійському манежі.

Другий день змагань приніс волинським спортсменам декілька призових місць, інформує Федерація легкої атлетики у Волинській області.

Найбільші сподівання були на фінал чоловічого бігу на 400 метрів. Сюди пробилися двоє представників волинської команди - Євген Гуцол та Данило Даниленко. У фіналі вони гідно протистояли рекордсмену України на цій дистанції сумчанину Бутриму. В Гуцола в підсумку «срібло» (47,58 с), в Даниленка – «бронза» (48,17 с). Відтак, Євген здобув разом з Бутримом путівку до Бєлграду, адже ще раніше виконав норматив.



А от на спринтерській дистанції приємно здивувала наша Юлія Гаврилюк. Вихованка тренера Олександра Козловича впевнено вийшла до півфіналу змагань на 60 метрів. І в своєму забігу Юля фінішувала п’ятою із результатом 7,92 с. Цього вистачило, аби завоювати бронзову нагороду чемпіонату серед молоді.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus