USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинські журналісти зароблятимуть на здоровому способі життя

3 Листопада 2008 16:33
Під час прес-конференції з питань реалізації Програми популяризації здорового способу життя через спортивні змагання серед шкіл Луцька «Стань у ряди олімпійця» директор департаменту інформаційної політики Олександр Пирожик розповів про конкурс для волинських ЗМІ, – інформує 3 листопада репортер «Волинських Новини».
За словами пана Пирожика, акція «Стань в ряди олімпійця» робить велику ставку на волинські ЗМІ. «Кожен повинен зрозуміти, яке він займає місце у боротьбі за здоровий спосіб життя. Тим більше, коли йдеться про здоров’я наших дітей», – додав заступник Луцького міського голови Анатолій Пархом‘юк.
Щоб заохотити журналістів розповідати проподії цієї акції, департамент інформаційної політики Луцької міськради зорганізував журналістський конкурс на найкраще висвітлення здорового та спортивного способу життя.
«Конкурс відбуватиметься у трьох номінаціях – переможці серед друкованих ЗМІ, електронних ЗМІ та для колективів ЗМІ. По три премії на кожну номінацію», – наголосив пан Пирожик.
 
Довідково:
На зустрічі директорів луцьких шкіл із підготовки Програми популяризації здорового способу життя 2008-2011 років у місті Луцьку 6 жовтня головний спеціаліст управління освіти Луцької міськради Юрій Волинець розповів про проведення загальноміського фізкультурно-спортивного заходу «Стань в ряди олімпійців».
Загальне керівництво проведення заходу здійснюватиме комітет по фізичній культурі та спорту й управління освіти, безпосереднє керівництво покладатиметься на суддівську колегію. У змаганнях братимуть участь 25 збірних команд загальноосвітніх шкіл та гімназій міста, укомплектовані учнями 7-8 класів.
«Стань в ряди олімпійців» проводитиметься з 1 листопада по 8 квітня 2009 року. Переможців нагороджуватимуть кубками, грамотами та подарунками. Кошти на нагороди спрямовуватиме комітет фізкультури і спорту та міськрада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus