USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські зв’язківці не хочуть мати клопоту з дротовим радіо?

28 Листопада 2008 14:24
До голови Волинської ОДА Миколи Романюка під час прямого ефіру на Волинському телебаченні зателефонував глядач, який поскаржився на різке здорожчання ціни за використання дротового радіо. Про це 28 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
Микола Романюк сказав, що наразі ціна за користування дротового радіо сягає шести гривень на місяць. Для деяких громадян ця сума дійсно велика, адже за неї вони краще б купили хліб, – зауважив губернатор.
Пан Романюк пообіцяв з’ясувати ситуацію із подорожчанням ціни на використання радіо. У понеділок, за його словами, йому нададуть усю інформацію.
А ведуча прямого ефіру на Волинському телебаченні – заступник гендиректора ВОДТРК Ольга Куліш – зауважила той факт, що  зв’язківці навіть не переконують людей не відмовлятися від радіо. Можливо, вони просто не хочуть мати клопоту? –  висловила припущення журналістка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ЧП Показати IP 28 Листопада 2008 15:46
Так зване "дротове радіо" - вчорашній день і це необхідно признати, у тому числі і голові облдержадміністрації. Сьогодні можна придбати радіоприймач з FM діапазоном, який приймає Перший національний канал,програму "Промінь",місцеві канали (зокрема з Нововолинська, Ковеля, Луцька) практично на всій території області. Такий приймач у середньому коштує 40 - 80 гривень. Менше, як за рік, навіть при нинішній вартості "дротяного радіо", такий приймач себе окупить. І саме на це необхідно орієнтуватись і не мучити зв'язківців.
Анонім Показати IP 28 Листопада 2008 17:35
Абсолютно підтримую "ЧП"
Недбайло Показати IP 28 Листопада 2008 22:07
Але дротове радіо може ще послужити там, де воно є, - наприклад місцеві новини районні висвітлити.
Анонім Показати IP 29 Листопада 2008 15:16
Так а за світло прийдеться платити, яке FM приймач буде тягнути :)
Андрій Показати IP 20 Вересня 2010 21:49
Не дозволимо знищити національне радіо!!!Я студент,і маю можливість слухати радіоточку лише у Львові,а в моєму рідному селі ні через пошкоджені лінії,хоча мрію про радіоточку ще з дитинства і сподіваюсь колись все таки і в мене запрацює старий добрий "брехунець".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus