USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинській митниці передали ділянку для будівництва автомобільного пункту пропуску «Доманове»

4 Лютого 2019 12:54
Земельну ділянку для будівництва та обслуговування об’єктів міжнародного автомобільного пункту пропуску «Доманове» передають у постійне користування Волинській митниці ДФС.

Про це йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА від 31 січня.

Розглянувши клопотання Волинської митниці ДФС, вирішили передати митниці у постійне користування земельну ділянку загальною площею 3,5 гектара (цільове призначення – для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування) для будівництва та обслуговування об’єктів міжнародного автомобільного пункту пропуску «Доманове», розташовану за межами населених пунктів Млинівської сільської ради Ратнівського району. Ратнівській районній державній адміністрації доручили здійснити реєстрацію права власності на земельну ділянку за Волинською облдержадміністрацією.

Волинській митниці ДФС доручили здійснити державну реєстрацію права постійного користування земельними ділянками відповідно до вимог чинного законодавства; забезпечити використання зазначеної земельної ділянки відповідно до її цільового призначення; виконувати обов’язки землекористувача відповідно до вимог статті 96 Земельного кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сем Показати IP 4 Лютого 2019 13:08
Ну зараз є попит їздити туди-сюди, бо там вся україна працює. А якщо вірити обіцянкам, то після березня в нас буде більша зарплата, і їздити ніхто нікуди не буде. То для кого будують, чи обіцянкам знову не вірити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus