USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинській обласній дитячій лікарні передали безкоштовні медикаменти

5 Грудня 2017 22:00
Антибіотики, інфузійні розчини, перев’язочні матеріали та інші медпрепарати, список яких сформували самі ж медики, передали Волинському обласному дитячому територіальному медичному об'єднанню.

Про це повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу

Високий відсоток захворювань характерний для осінньо-зимового періоду. Особливо це стосується дітей. За словами генерального директора ВОДТМО Сергія Ляшенка, нині при 350 ліжкомісцях у медзакладі завантаженість становить 360-370 ліжок.

«На кінець року дуже велике навантаження на лікарню. Оскільки у Луцьку відсутній профільний медичний заклад, то функція лікування маленьких лучан також покладена на нас», – розповів Сергій Ляшенко.

Аби підтримати медзаклад та, зокрема, його пацієнтів за сприяння голови Волинської облради Ігоря Палиці та депутатського складу ради підприємство «Волиньфармпостач» безкоштовно надало необхідні препарати. Перелік, до якого увійшли антибіотики, перев’язочні матеріали, інфузійні розчини, окремі гормональні препарати, сформували самі працівники лікарні.
Благодійний вантаж для дитячої обласної лікарні передали радник голови облради, голова фракції «УКРОП» Вячеслав Рубльов, перший заступник Луцького міського голови, депутат Ківерцівської райради від УКРОПу Григорій Недопад та депутат Луцької міськради від УКРОПу Сергій Шкода.
Вячеслав Рубльов наголосив, що є велика проблема із забезпеченням ліками у медзакладах області.

«У обласну дитячу лікарню звертаються жителі всієї Волині. На жаль, не всі батьки мають змогу придбати ліки, які сьогодні вартують чимало. Тому ми систематично надаємо безкоштовні препарати. Це стосується не тільки дитячої лікарні, але й госпіталів, геріатричного центру. Обласна рада на чолі з Ігорем Палицею активно підтримує медичні заклади області, адже якісна медична послуга повинна надаватись у достойних умовах», – зазначивВячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мати Показати IP 6 Грудня 2017 07:22
А тепер ці медикаменти продадуть в аптеці як і всяку гуманітарну допомогу!!!!!!!!Батьки хворих діток заплатять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus