USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинського валютчика підстерегли біля дому, оглушили і пограбували

8 Серпня 2013 14:33
Невідомі напали на валютного «міняйлу» Анатолія уночі. Про це інформує «Волинь-нова». Валютного «міняйлу» оглушили ударом по голові, викрали автомобіль і забрали всю валюту.

Виконувач обов'язків начальника слідчого відділення райвідділу внутрішніх справ капітан міліції Василь Михальчук розповів, що Анатолій тієї ночі повернувся додому вночі на своєму легковому автомобілі Opel Combo. Зупинивши його, пішов відчиняти ворота, щоб заїхати на подвір'я. Тим часом якийсь зловмисник сів за кермо іномарки і, натиснувши на газ, поїхав. За цим фактом, як зазначив капітан Михальчук, відкрили кримінальне провадження.

З інших достовірних джерел відомо, що Анатолій уже багато років на кордоні в Домановому займається обміном валюти. І хоча цей «бізнес» у нашій державі заборонений законодавством, однак він процвітає. Ось і того дня Анатолій повернувся з Доманового додому, а на нього вже чекали нападники. І як тільки він почав відчиняти ворота, то отримав… оглушливий удар по голові якимось предметом. Чоловік впав. Невідомі затягли його за сарай і там залишили, а самі сіли в іномарку постраждалого і рушили в бік Самарів. За фермою села Кортеліси зупинились. Забрали всю валюту (сума поки що не відома) і, залишивши автомобіль, зникли в нічній темряві.

Щодо постраждалого, то він, очунявши від удару, про розбійний напад розповів правоохоронцям, які розшукують грабіжника. Відомо, що працівники міліції повернули Анатолію викрадений автомобіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Вася з Маневич Показати IP 8 Серпня 2013 15:09
Грабуй награбоване! Цікаво, як пояснив офіційно безробітний наявність такої суми у валюті? Я розумію, що доблесна міліція в долі, і пояснень не потребує, але все ж... Податковій теж не цікаво?
Лучанка Показати IP 8 Серпня 2013 15:40
Яка держава такі і люди.Займається кримуналом, а наша доблесна міліція і не реагує.Його садити треба, а ще кримінальне справу відкрили на нього відкривайте-це він кримівналом займається.Правильно зробили не наказує держава накажуть хлопці ,всіх би так.Ми чесно працюємо за копійки, а бандити наживаються на нас.
иван Показати IP 8 Серпня 2013 18:06
живий тай добре-вин що незнав що валютнт операции це державна монополия : тепер би взятися за конрафактни сигарети-косметику пийло и продукти
Сергій Осійчук Показати IP 8 Серпня 2013 18:35
злочин є злочин. грабіжників треба знайти і покарати, а пана Анатолія притягти до відповідальності за незаконну діяльність. службам, які здійснюють контроль за обігом валюти догану, керівника попередити про звільнення, за виявлення фактів незаконної діяльності таких осіб як п. Анатолій.
Людина до Сергій Осійчук Показати IP 9 Серпня 2013 00:51
Совковий стандартний брєд. Начальник зверху наказав- знизу вже й мозгів непотрібно. А начальнику Український Баран закон написав.
Вова Показати IP 9 Серпня 2013 11:30
злодій вкрав у злодія, лох валютчик, сам підставився
рома Показати IP 9 Серпня 2013 17:03
Яке їхало таке й здибало.Валюту повинна міняти держава.А прибуток від обміну має йти в бюджет а не дядям в карман.
зелень Показати IP 9 Серпня 2013 21:55
Розстріляти всіх.Баригу першого.Щоб не провокував.
правдивий Показати IP 10 Серпня 2013 13:38
всі ви жорстокі і брехливі,зловтішаєтесьі давитесь слиною заздрощів. Самі регулярно міняєте гроші у таких як цей бідолаха , бо в ного вигідніше ніж в банків. Деожавних пунктів обміну я ніде не бачив. А держава вже довела нас до того що один одного готові пожерти. Задумайтесь кому цей чоловік зробив погано. Грабували його певно не робінгуди, а ті хто може завтра прийти до вас. А ви їм і покажіть довідки з податкової - отоді вони розплачуться, вибачаться і вас напевно не зачеплять. Я впевнений якби в цій країні можна було б заробляти нормаль чесно, то цей Анатолій не носивсяб по ночах із грошима ризикуючи життям(моглоб і проломити череп а не приглушити)
Лучанка Показати IP 10 Серпня 2013 14:29
Да,да вони беруть вони іняюь вигідніше для нас люду простого про що ти говориш правдивий сам такий,т іони за копійку вдушаться. Держава повинна міняти валюту і гроші в бюджет, а не баотгам, Всім так треба робити, другі будуть боятися

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus