USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Правоохоронці встановили осіб, які побили й з пістолетом пограбували двох юнаків у Луцьку

26 Червня 2020 17:47
Волинські оперативники встановили зловмисників, яких підозрюють щонайменше у двох розбоях, інформує поліція Волині.

Нині молодикам оголошено про підозру за ч. 2 ст. 187 (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб). Такі дії караються позбавленням волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

14 червня троє невідомих осіб зухвало побили 21-річного студента місцевого ВНЗ та його товариша. А опісля, погрожуючи пістолетом та битою, забрали у хлопців мобільні телефони та грошові кошти. Злочин скоїли на вулиці Львівській у Луцьку, близько 1-ї години ночі.

Цей зухвалий випадок кілька днів обговорювали місцеві мешканці. Тож поліцейські направили всі сили та засоби, аби виявити й затримати хуліганів.

Провівши ряд слідчо-розшукових дій, ретельно досліджуючи всі докази, оперативники Луцького відділу поліції та карного розшуку ГУНП у Волинській області встановили особи розбійників. Ними виявилися молодики з одного з районів області, які тільки досягнули повноліття. Слідчі зібрали достатньо доказів, що підтверджують їхню можливу вину та свідчать про причетність до розбою.

Також є підстави вважати, що вони причетні щонайменше до ще одного злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Дмитро Показати IP 26 Червня 2020 18:18
Під...ам показово дати по 7 років з конфіскацією, а ще краще забрати на будівництво, щоб сопляки робили за їжу
ДІД МАЗАЙ Показати IP 26 Червня 2020 19:10
поліція молодці
Народна прокуратура Показати IP 26 Червня 2020 19:44
з конфіскацією чого? Що у цих, як Ви кажете "пі..ків" власного є?
Любі свині Показати IP 26 Червня 2020 22:39
Бикота мститься лучанам за те, що їхніх батьків в минулі роки в стійло заганяли.....Копи, копніть глибше. За цією шваллю ще купа подвигів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus