USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинському герою збирають кошти на операцію, щоб врятувати руку

6 Березня 2017 16:20
Волинському кіборгу Андрію Луцику, який отримав важкі обмороження руки в Донецькому аеропорту, терміново потрібна допомога на лікування. Нагадаємо, Андрій отримав важкі обмороження руки в Донецькому аеропорту, після того переніс 6 складних операцій, під час яких йому було видалено два ребра, ампутовано фалангу пальця, трансплантовано жирові тканини з живота до правої руки для відновлення стану тканин.

Зараз потрібно невідкладно провести нову операцію – терміново вживити новий електростимулятор. Лікарі проводять операцію безкоштовно, кошти потрібні лише на розхідні матеріали та лікарські препарати. Необхідні дороговартісні ліки.

Про це написала у мережі Фейсбук Людмила Савіна.

«Допоможіть врятувати відважного героя!

Волинянину Андрію Луцику, який захищав Україну в складі 80-ї бригади, ТЕРМІНОВО потрібна допомога на лікування. Андрій під час участі у бойових діях за нашу свободу отримав сильне обмороження кінцівок!

Картка «Приватбанку» № 4149 4996 4220 1394 (дружина бійця Луцик Наталія Миколаївна)», - йдеться у дописі.

Як повідомляє Людмила Савіна, 24 лютого 2016 року в Інституті нейрохірургії імені Ромоданова в відділенні відновної хірургії під час чергової операції

лікарі вживили електостимуляційну систему для відновлення роботи нервів на лівій руці, щоб відновити її рухливість та чутливість. І їм це вдалося - апарат допоміг частково покращити кровообіг у руці, що зменшило больові відчуття.

Та сьогодні, через рік безперервоної роботи, електроситимулчятор дав збій.

«Андрія турбують нестерпні болі! Знову невідкладно потрібна операція!

Андрій уже у клініці ім. Рамаданова. Лікарі вирішили, аби врятувати руки героя, необхідно терміново вживити новий електростимулятор, а також йому потрібне стаціонарне лікування для покращення кровообігу судин.

Планово лікування почнеться від 07 березня 2017 року.

Потрібні кошти на купівлю апарату та лікування!Необхідна сума - 25000 гривень. І це лише на лікування та операцію із вживлення в руку електростимулюючого апарату у клініці ім.Рамаданова! Звідти одразу після операції нашого Героя перевозять у інститут ім.Шалімова, де терміново лікарі проводитимуть консиліум та будуть вирішувати, як лікувати далі!

Сім’я Луциків не впорається без нашої допомоги, адже Андрій інвалід ІІ групи та отримує пенсію в розмірі 3500 грн, його дружина Наталія працює в дитячому садочку також з мінімальною зарплатою», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 6 Березня 2017 17:38
Народ, не спимо, скидаємось. В барі на пиво буває і більше тратимо.
Анатоль_ Показати IP 6 Березня 2017 19:09
В нас президент-мільйярдер. Всі депутати мільйонери. Начальство все багате. От хай і скинуться!
васько попердяйчик Показати IP 6 Березня 2017 22:14
Ахметка и наш Пеця сами богати люди яки нажились на вийни?! Чому наш Пеця и Ахметка не дае грошей цьому хлопцеви? Потрибно помагати!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus