USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинському поету дали гроші на видання книг

17 Грудня 2014 15:49
Депутати Володимир-Волинської районної ради виділили 20 тисяч гривень із бюджету району відомому волинському поету Анатолію Махонюку на видання книг.

Кошти депутати виділили шляхом внесення змін до програми соціального захисту населення. Таким чином управління соціального захисту зможе оплатити видання книг.

«Великих коштів для підтримки сім’ї Махонюків ми не виділяли. Лише щомісяця виділяємо 100 гривень на оплату інтернету», - розповіла начальник управління праці та соціального захисту Володимир-Волинської РДА Наталя Голюк і закликала депутатів прийняти позитивне рішення.

Районні депутати одностайно вирішили гроші виділити.

Мешкає Анатолій Махонюк у селі Овадне Володимир-Волинського району. Через важку недугу поет прикутий до інвалідного візка. Але це не завадило йому стати членом Національної спілки письменників України.

Його перша збірка поезій «Благословення» вийшла у 1992 році, книгу відзначили обласною літературно-мистецькою премією «Надія». А далі були збірки: «Дощу мелодія блакитна», «Осінній сонях», «Колекціонер календарних листків», «Допоки бачу тінь свою», «Гороскоп для Мурка», «Джмелик».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ВОНО Показати IP 17 Грудня 2014 16:03
виділіть і мені на видання особистих мемуарів, без них Україна збідніє морально та інтелектуально. Та і прошу я не АЖ 20 тищ гривень, а всього навього 15 тищ евро (мій товар якісний , а отже і ціна еуропейська). Давайте гроші і не пошкодуєте !
ВОНО до ВОНО Показати IP 17 Грудня 2014 16:05
P.S. відкат гарантую вчасно і в достойній кількості
Вася до ВОНО Показати IP 17 Грудня 2014 17:04
Ти д*біл. Це талановита родина і всі інваліди. Як у тебе язик повертається таке писати. Особисто мені цих грошей не шкода. Маю усі книги Махонюка які він написав на дітей.
Рома до Вася Показати IP 18 Грудня 2014 08:07
не зазрь Васю, це тебе не красить, краще дай свої грошей тим кого ти важаєш талановитим. а я сам виберу хто для мене талант, а хто графоман

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus