USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинському прикордоннику пропонували хабар за «співпрацю»

14 Березня 2019 16:03
На Волині затримали громадянина, який пропонував прикордоннику хабар за сприяння незаконному переміщенню сигарет через кордон.



Про це інформує прес-служба Держприкордонслужби України.



Учора, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Луцького гарнізону, слідчим ГУНП у Волинській області за матеріалами та спільно з оперативниками Північного регіонального управління, із залученням військовослужбовців спецпідрозділу Держприкордонслужби «ДОЗОР», в рамках контролю за вчиненням злочину за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 369 КК України, задокументовано факт надання громадянином України неправомірної вигоди у розмірі 100 доларів США та 2400 гривень військовослужбовцю Луцького прикордонного загону. Чоловік пропонував кошти за сприяння у незаконному переміщенні через державний кордон з України до Польщі тютюнових виробів.

Зловмисник сподівався, що прикордонник погодиться «співпрацювати» та буде надавати інформацію щодо розміщення прикордонних нарядів. Громадянина затримано на підставі п. 1 ч. 1 ст. 208 КПК України.

У ході подальших оперативних заходів, з метою виявлення засобів вчинення протиправної діяльності у помешканнях осіб проведено обшуки, під час яких виявлено мобільні телефони, тепловізійний прилад, бінокль, радіостанцію, які, ймовірно, використовувались для відстеження руху прикордонних нарядів, а також зброю та набої.

Слідчим військової прокуратури Луцького гарнізону фігуранту кримінального провадження оголошено підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Проводяться невідкладні слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus