USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині сусіди пишуть скарги на сім'ю опікунів

20 Лютого 2015 18:09
В сім`ї Паламарчуків з села Прилуцьке, що на Волині, четверо рідних дітей. Приблизно півтора роки тому вони стали опікунами ще трьох дітей, забравши їх зі школи-інтернату для дітей з обмеженими можливостями.

Так, що виховання в родині набагато краще, ніж в інтернаті. Однак сусіди усиновителів стверджують, що цим дітям було б краще під опікою держави, бо, мовляв, опікуни просто використовують їх як дармову робочу силу. Можливо, Паламарчуки просто "горшки побили" з сусідами, отож ті й почали заради помсти писати скарги в районну службу у справах дітей, в міліцію, прокуратуру та інші установи. Однак слова сусідів таки викликають певну тривогу.

Про це повідомляє «Прес-центр».

У Головненську школу-інтернат для дітей з обмеженими можливостями тринадцятирічна Дарина, дванадцятирічний Олександр і молодший на два роки Богдан Костичевичі потрапили після того, як суд позбавив батьківських прав їхніх маму й тата. Туди ж потрапила і їхня старша сестра Любов, яка нині навчається в ПТУ.

Років через півтора дітей забрала на виховання родина Паламарчуків. Адміністрація інтернату дуже зраділа, що діти будуть виховуватися у повноцінній родині. Однак згодом почали виникати підозри, чи справді їм добре у прийомних батьків.

- Коли ми дізналися, що їх хочуть забрати, то зацікавилися цією сім`єю, - розповідає заступник директора Головненської школи-інтернату для дітей з обмеженими можливостями Валентина Челяда. - Сім’я видавалася нормальною. Та коли одного разу ми запитали в Люби, старшої дівчинки, як живеться її братам і сестрі, вона сказала, що вони чомусь не дуже хочуть з нею розмовляти. Ми звернулися в службу у справах дітей, щоб дізнатися, яка там ситуація. Коли ж приїхали до цих дітей, то побачили, що вони навіть бояться підходити одне до одного.

Натомість сусіди говорять, що не все гаразд із дітьми у цій родині. Дивуються, за що живе родина, адже ні батько, ні мати ніде не працюють, лише іноді підторговують продуктами на ринку.

- Улітку ми звернули увагу, що діти з ранку до вечора працювали у полі. Причому тільки нерідні. Коли люди почали їм про це говорити, вони забрали їх на поле за село, подалі від чужих очей. Кажуть, що ці діти і вдома роблять усю роботу. Натомість своїх рідних Паламарчуки до праці не примушують, - розповідають сусіди.

Про свої підозри люди неодноразово писали в районну службу у справах дітей, в міліцію, прокуратуру та інші установи. Однак нікого ця інформація не зацікавила, приїздила лише комісія з обласної служби у справах дітей. Щоправда, якщо метою цих скарг було "насолити" сусідці, то в такому випадку все спрацювало. Стривожена мати сімейства благала сусідів не казати лихого.

- Тоді, чекаючи комісію, Ніна Паламарчук ходила з дітьми по хатах і просила людей, щоб вони казали, якщо питатимуть, що вони з чоловіком добре ставляться до дітей, - кажуть сусіди.

Старша сестра Любов пізніше казала, що востаннє бачилася зі своїми братами та сестрою давно, але часто спілкується з ними по телефону, і нічого дивного вона не помічала. Щоб звикнути до нової сім’ї, потрібен час, а півроку тому померла рідна мати, і вони про це знають. Приблизно такої ж думки і начальник Ківерцівської районної служби у справах дітей Наталія Скубій: про порушення прав дітей у цій родині їй нічого не відомо.

- Діти навчаються у школі, у них хороші оцінки, - каже пані Скубій. - Батьки намагаються робити усе, аби дітям було добре. А стосовно заяв і звернень людей, то, на мою думку, причина в іншому.

Дільничний міліціонер Іван Гусарук теж вважає, що питання не в дітях, а в конфлікті між сусідами. Вони, маніпулюючи дітьми, намагаються звести порахунки. Міліціонер і сам неодноразово був свідком їхніх сварок, щоправда, досі не розібрався, в чому справа.

- Я не можу сказати точно, чи в цій сім’ї насправді використовують дітей, але той факт, що Паламарчуки конфліктують з усіма, на жаль, є, - каже пан Гусарук. - Вже неодноразово до мене зверталися люди, і кожен розповідав своє. Кілька місяців тому Руслан Паламарчук, прийомний батько, написав заяву в міліцію. Мовляв, його побила сусідка. За цим фактом порушили справу і кілька днів тому відбулося перше судове слухання. Селяни жартують: та жінка побила Паламарчука рушником, і за це він потягнув її до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 45
жителька с. Прилуцьк Показати IP 20 Лютого 2015 19:23
Шановні жителі Прилуцька! Що ви зводите наклепи на цю сім'ю, не даєте жити людям. У вас своїх проблем мало,що ви втручаєтесь в чужі сім'ї? Залиште їх в спокої. Живуть собі люди спокійно,працюють, діти доглянуті, в школу ходять регулярно. А ви в своїх сім'ях розберіться, не судіть других. Ми всі знаєм що це написала і закинула в інтернет дуже "хороша" сусідка Паламарчуків під іменем О.Я.
О, Показати IP 20 Лютого 2015 19:48
Схаменіться люди! Сьогодні тисячі дітей виховуються у інтернатах, виходять у світ і не знають як розпочати самостійне життя: крадуть, спиваються,бомжують. Одиниці зуміють " стати на ноги". А таким сім'ям, як Паламарчуки потрібно вклонятися та допомагати. Діти працюють, але працює уся сім'я:тато, мама, Каріна, Павліна, Дарина, Сашко, Богдан - усі разом. Так навчають жити у цьому важкому світі. Діти у школу ходять охайні, доглянут, підготовлені до уроків. Прийомні діти стали посміхатися, радіти життю, у них з'явилися -мама та тато !!!
Сусідка Показати IP 20 Лютого 2015 20:42
Читаю і дивом дивуюсь. Добре знаю конфліктуючих сусідів. Що там можна говороти далі, коли Паламарчуки маючи стільки рідних дітей, взяли ще й чужих, а Оксана (ну дуже конфліктуюча сусідка) віддала РІДНУ дитину в інтернат. І як говорять люди, він навіть не хоче їхати додому, до рідної матері, бо йому там краще!!!! От все......
Розумна людина до Сусідка Показати IP 5 Березня 2015 10:46
Да,може ви і праві але піар на прийомних дітях віруючим сімям також робити не треба.Подивіться на інші віруючі сімї які взяли дітей під опіку і спитайте для чого.Може тому що їх шкода чи може з деяких інших причин.А чому тоді не всиновили,вдочерили,не знаєте?А я можу Вам розказати в чому різниця. Роблять тут блін,всіх святих з себе.
Небайдужі Показати IP 20 Лютого 2015 20:49
Соромно читати, а ще більший сором журналісту, який написав таке. Треба завжди відповідати за свої слова, так як написана суцільна брехня.А чи не подумав журналіст, що назвав дітей інвалідами, які ніколи ними небули. Найбільша їх проблема, що вони перебували в тому закладі в якому не мали права бути. А чи не хоче заступник директора Головненської школи-інтернату п. Челяда, розповісти, що робили ці діти в спецальній школі для розумово відсталих дітей? Чому їх не обстежили та не відправили в звичайну школу... А я вам скажу бо в школі обмаль дітей, а зарплату треба отримувати...Ось і завинили, бо діти як би не прийомні батьки так і пішли в життя з атестатами такої школи. З атестатами, які їм не давали б права в подальшому на гідний вибір профессії.А тут відшукались прийомні батьки які найшли в собі мужність взяти педагогічно запущенних дітей і зараз діти навчаються у звичайній загальноосвітній школі, чи не має тут злочину? Чи не подумала за те п. Челяда.. СОРОМ. Обурюе те, що журналіст, не поцікавилась у вчителів, де навчаються діти, вони б їй розповіли..Які дружні між собою прийомні та рідні діти, як підтягнулись у навчанні.А те що конфлікт між гр. Ярецькою, про яку знає весь район, з прийомною сім"єю мае місце-так.. Ви пишите, що побила рушником, ат ні, чоловік лежав у лікарні. І те що звернувся до суду то правильно зробив.Про гр. Ярецьку можна багато говорити, то "знана" особа у районі, про неї ох як багато можна сказати. Але зараз не про неї, хоча впевнений, що саме з її подачі вийшла ця стаття. А можливо журналісту треба було дочекатись рішення суду по гр. Ярецькій, щоб все стало на свої місця?А може б журналіст поспілкувалась з самою родиною, з дітьми, а не висвітлювала інформацію однобоко.Хай би діти їй розповіли як жахом проснулись першого дня, від страшного сну, що їх знову завезуть туди звідки взяли.. А на рахунок грошей, так сім"я отримуе як державну допомогу на дітей так і заробітну плату. Так що жити вони мають за що, враховуючи й те що працюють не покладаючи рук. І звинуватити їх в єксплуатаціїї дітей-це просто не порядно.А ще хотілося б спитати журналіста, вона дома батькам те ж не допомагае? Тай гляньте на вік дітей, про що ви пишите? Соромно читати таких горе-писак. І не дивно, чому так терміново вже дві сторінки зникли чи заблоковано де розміщена була інформація. А прийомним батькам я би порадив звернутись до суду за наклеп, позаяк ви зганьбили не тільки їх а й дітей. Бо повірте їх там живеться краще чим в інтернаті. А журналіст собі зробив висновок, що в інтернаті буде краще. Я бажаю їй поїхати в той інтернат і побачити все своїми очима, або ще й краще, помістити туди своїх дітей.Ось тоді я б побачив, що вона б говорила. Ще раз СОРОМ...
Знайома до Небайдужі Показати IP 5 Березня 2015 11:03
Згідна з Вами на рахунок інтернату але зараз є дуже багато таких випадків,коли нормальних,здорових дітей завозять наприклад в Липляни бо блін, нехватає дітей,скорочення,меншають зарплати і навіть доходить до того,уявіть собі,що працівники закладу їздять по районі,селах літом,коли діти на канікулах, заходять в хати і кажуть:"А чи не хотіли б Ви,дорогі батьки,щоб ваші дітки вчились у нашому закладі?В нас тут так вже добре,що аж далі вже немає куди.А батьки дивляться і кажуть,ви що ненормальні? То це хіба нормально? А на рахунок сімї Паламарчуків,дайте мені будь-ласка відповідь чи сусіди,чи небайдужі,чи Служба у Справах дітей,чи прийомні батьки,а чому всетаки не було всиновлення?Якщо вони так люблять діток,чому не всиновили,не дали свою фамілію,щоб після 18 вони не відрізнялися від рідних дітей.Чи після 18 їх в Польщу на зарібки? Ви будь-ласка також подумайте логічно і з обох сторін а не з однієї.
односнльчанка Показати IP 20 Лютого 2015 21:23
Згідна з дописувачами.Скльки може колотити воду ярецька?Ну не зійшлась характером з сусідами,але навіщо ж так.Ми живемо в селі з ними,але нічого поганого про Палаиарчуків сказати не можемо.Прості,віруючі,трудолюбиві люди.Працюють як бджілки.Може щось і не так розуміють,але те що двтей не ображають-це точно..А ось ярецькій спокою щось не дае.Хай свою дитину з інтернату забере.А то в хату ні кого не пускае,біля хати безлад,картоплю того року певно так і не викопала.У самоі дитина-інвалід,яку вона в хаті закривае,а сама бігае по району.В чужі сім'і пхаеться.Хай би спитав той хто написав,що про неі люди в селі думають.А ій та сім'я Паламарчуків все спокою не дае.Спитайте за що вона живе,адже не робить.А сім'ю Паламарчуків ми в обіду не дамо. І знайте дітям в сіім'і краще ніж по інтернатах.А чого вона накдеп на них зводить ми знаемо.Бо суду боіться,розпоясалась,до людей битися скаче.А Паламарчуе в лікарні лежав з струсом..Все село піднімемо,а Паламарчуків в обіду не дамо..
Читач Показати IP 20 Лютого 2015 22:16
Питання до редактора: "А чому так швидко змініють назву статті", адже ще декілька хвилин вона мала назву "Волинську сім’ю підозрюють в експлуатації дітей-інвалідів "?
ВН до Читач Показати IP 21 Лютого 2015 01:06
відреагували на слушне зауваження коментатора. На відміну від коментарів, які містять лише образу і ніякого конструктиву - такі коментарі видаляються.
Читач до ВН Показати IP 21 Лютого 2015 08:42
ОБРАЗИ В КОМЕНТАРЯХ??????? А ви не образили своєю статтею сім'ю????????? А ви не образили своєю статтею дітей????? А ви не подумали як тепер їм буде у школі, коли діти будуть насміюватись з них через вашу замовну статтю???????? ДУМАТИ ТРЕБА, ПЕРШ НІЖ ДУРНИЦІ ПИСАТИ!!!!!
Знайома до Читач Показати IP 5 Березня 2015 11:28
От цікаво,а чому не було всиновлення? Може тому що всетаки і стаття правильно написана і мають рацію деякі люди.
Знайома до ВН Показати IP 5 Березня 2015 11:19
Редактор,не звертайте увагу на те що пишуть в вашу адресу.Стаття написана нормальна і багато зараз є таких сімей які беруть дітей заради чогось,вони ж їх не всиновлюють а беруть під опіку бо ж на всиновлених бабла то не платять. А спробували б всиновити,дати фамілію,поробити десь,навіть не знаю де,щоб прокормити тих дітей,забезпечити хоча б необхідним.Що слабо?
Знайома до Читач Показати IP 5 Березня 2015 11:31
А в дітей немає інвалідності? Я вже рахую так,цю статтю і сторінку треба видаляти бо не дай Бог прочитають діти... А то пишемо ми то нібито і логічні речі але уявіть що це все читають діти.
потерпілі Показати IP 20 Лютого 2015 23:56
А у Луцьку керівник Служби цієї : Жульган Ф.Ф.Кошель та їх спільники А.Онищук і С.Мишковець(ВОДА) попросту "торгують" дітьми на органи та колегіальними рішеннями про опіку як і майном подружжя опікунів по 20-30 тисяч ЄВРО за дитину " на органи"! Причому вчиняють це напротязі десятиліть і по копії давно втраченниї паспортів !?! А осіб з вадами психики Бобровських подружжя Світлани та Григорія використовують для торгівлі і квартирами третіх осіб малолітніх ? !
Хлоп до потерпілі Показати IP 21 Лютого 2015 07:40
Запропонуй iм себе!
читач до Хлоп Показати IP 21 Лютого 2015 10:50
А ти вже після лікувпння,чи знову місяць повний?Наче ні..А ти факти,факти давай.А то все людей брудом поливаеш.Сам особисто гроші давав,як ні то не паплюж людей.А то вас таких хватае під різними прізвищами в усі інстанціі писати.Перечитай свй пост, про все і ні про що....
Анонім до читач Показати IP 21 Лютого 2015 11:02
Перепрошую відповідь не Вам адресувалась,,а ображенному.
Журналістка до Анонім Показати IP 21 Лютого 2015 12:44
Стосовно матеріалу, то тут враховано коментарі усіх сторін конфлікту. Але якщо реакція настільки різка, то що тут скажеш...на злодію шапка горить.
Знайома до Журналістка Показати IP 5 Березня 2015 11:52
Ви праві бо зараз є стільки різних ситуацій і людей,і опікунів,і вопще запитайте в них чому всетаки не було всиновлення? Варіантів є не багато. 1.Або хочуть отримувати гроші (я не хочу сказати що опікуни погано ставляться до дітей). 2.Або для того щоб усиновити їм загнули приблизно 10 тис. у.о. Ну це якщо дитина здорова. 3.Або може "самаритянське милосердя",шкода діток,без тата,мами і т.д. Хто-небудь напише нормальну відповідь?
жителька с.Прилуцьке Показати IP 22 Лютого 2015 15:50
Можливо соціальним службам слід звернути увагу на ситуацію яка склалась . Перечитуючи коментарі напрошується одне питання - Чому хвилюються сусіди та односельчани якщо у цій родині все гаразд? Можливо до вас хочуть донести проблему дітей які з дитинства незнають що таке мама і тато, які незнають взагалі що таке дитинство,у кожної дитини має бути дитинство і приємні спогади ...У всіх є діти і ми навчаємо їх працювати та допомагати ріднім, але не такою ціною праці ці прийомні діти мають платити за своє всиновлення .
односельчанка до жителька с.Прилуцьке Показати IP 22 Лютого 2015 18:59
А вам сором. Хоча знаю хто ви..
жителька с.Прилуцьке до односельчанка Показати IP 23 Лютого 2015 09:32
Шановна я перепрошую , але соромно має бути не мені, мабуть більше соромно має бути Вам!!!!!
односельчанка до жителька с.Прилуцьке Показати IP 23 Лютого 2015 09:50
Просто смішно. Таки на ворові шапка горить...
сусідка Показати IP 22 Лютого 2015 15:57
Паламарчукі зі своїми змовниками тепер мають роботу сидіти в інтернеті та писати коментарі у своє виправдання перекладаючи цю проблему на інших і втягуючи сюди як завжди посторонніх людей прикриваючись прийомними дітьми та відвести від себе всі підозри.Хочу звернутись до Руслана та Ніни з проханням відповідати за свої вчинки як дорослі люди.
односельчанка до сусідка Показати IP 22 Лютого 2015 18:57
А за що їм відповідати?була би правда всі б підтримали журналіста, а так все навпаки.Мені цікаво а чи знають самі Паламарчуки про статтю.? Думаю що -ні. Та й діти у цій родині не всиновлені.І живеться набагать краще чим в інтернаті.Перестаньте уже псувати людям життя. І хто замовив цю статтю всі односельці знають добре.Так що "нешановна" О.Я перестаньте каламутити воду. Вже й комісії приїжджали і що і в школі всі вчителі скажуть тільки добре. А ось про дитину О.Я. яка все каламутить і яка зараз в інтернаті то тут питання. Нічого доброго, школу не відвідував та й вчився.....А зараз в інтернат збагрила..
сусідка до односельчанка Показати IP 23 Лютого 2015 08:52
Видно що ви дуже хвилюєтесь ...мабуть знаєте чому..Ваші виправдання тут несумісні..ваші запитання а також і відповіді зразу на них також..наприклад :Мені цікаво а чи знають самі Паламарчуки про статтю.? Думаю що -ні....я думаю що звісно знають інакше не булоб цієї фотографії і не булоб стільки коментарів у їхнє виправдання.Найпростіше у цій ситуації переключитись на іншу людину..навчіться відповідати за свої вчинки ..а інші відповідатимуть за себе..........
односельчанка до сусідка Показати IP 23 Лютого 2015 09:59
Ось і відповідайте.....за себе та своїх дітей. В чужу родину не лізьте...
сусідка до односельчанка Показати IP 23 Лютого 2015 10:07
Можливо Ви мали на увазі НЕ ВТРУЧАЙТЕСЬ???????
хресний Показати IP 22 Лютого 2015 16:30
Навыщо залякувати дытей............... майте совысть !!!!!!
читач Показати IP 23 Лютого 2015 08:11
Всі заметушились і почали виправдовувати сімью прийомних дітей,мабуть побоюються, але ви односельчани та сусіди прочитайте уважно статтю ,там не тільки сусіди запідозрили нечесність цієї сімьї щодо виховання цих дітей..Зверніть увагу на коментр заступника директора Головненської школи-інтернату для дітей з обмеженими можливостями Валентини Челяда та Дільничного міліціонера Івана Гусарука, а всі коментарі як правильно тут зауважили ,що на злодійові то і шапка горить.....
односельчанка до читач Показати IP 23 Лютого 2015 09:57
Про Челяду все написано в коментарі вище.Будьте уважні. А відносно участкового, то що він такого сказав? Що постійно виїжджае на розбірки?Тай старша сестра сказала, що все нормально з братами та сестрами. Конфлікт то мае місце, це знають у селі і навіть знають чому.... Але причому тут дітит? Моя дитина ходить в школу з їхніми дітьмию. І я знаю і чула не раз від вчителів, про сім"ю відзиваються добре, батьки завжди відвідують батьківські збори..Спитайте і в директора і в вчителів. А те що там конфліктують з сусідкою, то то таке, аби дітям було добре..Нажаль-сусідів не вибирають..
освітянка до читач Показати IP 23 Лютого 2015 12:52
Не існуе такої школи-Головненська школа інтернат, для дітей з обмеженими можливостями.
сестра Показати IP 23 Лютого 2015 15:02
Паламарчуки добра родина для рідних та прийомних дітей , не говоріть наклеп на родину Паламарчуків покажіть докази що дітям там погано я небачила нічого підозрілого у родині?
cестра Показати IP 23 Лютого 2015 17:43
До Паламарчуків у тому будинуку проживала інша сімя, яка доречі також мала проблеми із сусідкою О.Я. Нажаль сусідів не обирають. То хто винуватий у конфлікті????????????
сусідка Показати IP 24 Лютого 2015 00:20
До Паламарчуків у цьому будинку жили порядні люди. Якби зараз до своєї колишньої оселі зайшла колишня хозяйка будинку Наталка то вона би зомліла,тому, що це дійсно жили чистолюбиві та порядні люди ,а деяким особам потрібно слідкувати за своєю в першу чергу порядністю та чистотою,і дивитись ,що робиться під носом..а не шукати проблеми у сусідів , як вони живуть,чим займаються їх діти і кого впускають до себе додому а кого ні .Не переймайтесь життям О.Я ,вона у вас не одна сусідка по вулиці, переймайтесь своїми проблемами , бо судячи по всьму прочитаному вони у вас є..і якщо не вгамуєтесь то будуть ще і ще,не витрачайте свого часу на плітки, щоб перевести від себе увагу на інших..не виправдовуйтесь на кожному коментарі ..у вас семеро дітей. І у вас вистачає на це часу?займіться їхнім вихованням, виведіть дітей у люди ..на дитячі розваги, заведіть їх на морозиво ,покажіть їм хочаб раз в неділю як мають відпочивати та відчувати себе люблячі з ваших слів батьками діти, щоб вони розуміли як потрібно жити та радіти кожному дневі,адже ви ж такі як ви описуєте порядні та добрі батьки..(працювати ви їх вже навчили, то навчіть щей радіти, чомусь вони у вас дуже зажурені стали).Свої слова потрібно підтверджувати діями , а не просто пустими словами на кожному кроці та плітками про інших....А тут ви просто виправдовуєтесь, і хочете всім донести які ви хороші та чуйні ,але якщо людина не відчуває за собою вини вона не буде навіть реагувати на це все...А тут реагують чомусь усі..і це помітно...Ще й при чому напрошуються на докази.
сусід Показати IP 24 Лютого 2015 16:39
Сусідка чомусь переймається дітьми Паламарчуків. Ви сусідка О.Я. переймайтеся своїми дітьми і розкажіть людям, яким чином проводять дозвілля ваші діти. А ось яким, син Назар проводить дозвілля в школі інтернаті, дочка дитина -інвалід щодня закрита в хаті, бо ж ви зайнята особа, громадський активіст, тому займаєтесь проблемами інших сімей. І ще ви дайте коментар, скільки ваших дітей навчалося в школі-інтернаті. Порядні люди про своїх дбають і чужих з інтернатів забирають, бо не все там так добре. І про порядок у будинку і навколо нього напишіть, бо це все видно неозброєним оком. А коли ще зайдеш у приміщення…… А ще ви розказуєте, яка порядна сім’я колись жила в будинку Паламарчуків. Авжеж порядна, тільки вона була доброю для вас допоки прала весь одяг для вашої сім’ї, пекла пироги, допоки діти жили у неї. Зараз ви мабуть забули смак домашніх пирогів. Але і вона стала поганою, бо відмовилася на вас робити, тому і її в свій час почали ви гадити. Але це було недовго, бо чоловік сказав що відрубає вам голову. І взагалі ви правильно зробили, що замовили статтю в газету, бо це найкращий спосіб дізнатися про вас і ваш спосіб життя. А коментарі про Паламарчуків пишуть не самі батьки, а люди, і це видно, бо пишуть грамотно, розумно, і ще багато є чого доброго про них написати. А про вас ми будемо писати щодня, і особливо коли ви будете залишати дитину-інваліда саму вдома. От сьогодні вона з 13 год закрита в хаті……мама поїхала в Ківерці на державні справи. Коли ж приїде дійсно сюди прокуратура.
сусідка до сусід Показати IP 24 Лютого 2015 17:29
От правда всетаки ,що ви заметушились, і тут виправдовуєтесь ,це звично ви завжди так робите....чужими справами прикриваєтесь,хоча вам навіть віра недозволяє таким займатись, ну тоді чекайте доказів самі напросились,прокуратуру ми звісно дочекаємось тільки кому від цього гірше буде то подивимось. Булиб трошки мудрішими то навіть непочиналиб тут цього обговорення...але це не про вас.І не переключайтесь на О.Я у вас вистачає ворогів...........
Односельчанка 2 Показати IP 24 Лютого 2015 17:04
Справді, з такою сусідкою як О.Я. і ворогів не треба. Стурбована чим завгодно, тільки не проблемами своєї сім'ї, як то кажуть - тріску в чужому оці бачить, а гілку у власному оці - ні!
Віруючі ХВЄ Показати IP 26 Лютого 2015 16:55
Шановні Паламарчукі та ваші прихильникі,всі ви ходите до церкви,в теперішній час задумайтесь,замісь того щоб молитись за мир та спокій, то Ви розгортаєте ворожнечу і колотнечу між сусідами, цим тільки позорите нашу церкву.
Віруючий до Віруючі ХВЄ Показати IP 27 Лютого 2015 11:41
Шановні віруючі ХВЄ, закличте до церкви на молитву та покаяння справжніх пліткарів та дебоширів, для яких слова "порядність, вихованість, повага, людяність" - просто пустий звук, а Паламарчуки разом з дітьми і так ходять! Люди добрі, схаменіться та "не їжте ви один одного", займіться очищенням власного сумління, зараз же триває великий піст!
односельчанка Показати IP 1 Березня 2015 01:35
Я так все думаю,а коли вже спокій прийде о.я.Чого добивається?Та й навіщо? Позору в неі й так по самі вуха..Ну ну-,побачимо чим все скіньчитья.Чого вже вчепилась до людей.По всьому селу плеще,що вона так зробить що дітей заберуть.А за що?
Сусід до односельчан Показати IP 1 Березня 2015 17:21
Зверніть увагу, що О . Я. вже не тільки язиком плеще та державними справами займається, вона в суботу знайшла час навіть біля будинку прибрати. Мабуть і в хаті поприбирали і їсти дитині наварила. Чудо якесь, такого багато років ніхто не бачив. Очевидно що перевірку якусь чекає чи телебачення, а може прокурора щоб дітей забрати. Далі буде…..
Розумна людина Показати IP 5 Березня 2015 10:28
От прочитала я цю всю лажу і думаю,оце все пишуть дорослі і такі виховані люди? Тут неправі всі,і журналісти,і сімя,і сусіди. От про що йшлося у статті?Ні про що не йшлося,просто так, незрозуміло що і непотрібна ця інформація абсолютно нікому. На рахунок сімї,зараз пішла така мода у віруючих ХВЄП чи ХВЄБ брати дітей під опіку (дуже рідко всиновляти) і пантуватися,хто більше і хто краще.(навіть не хочеться щоб діти це читали) але це є так.Я розумію що таке інтернат і як там живеться дітям але і не у кожній сімї добре живеться цим дітям.На місці Служби у Справах дітей,я б краще придивлялася до сімей,яким даються діти,особливо під опіку. А на рахунок "Віруючий до Віруючих",ви краще покайтеся спочатку самі а потім настанови давайте іншим,добре.І подивіться що відбувається у Вашій Церкві,що всі правильні,святі?Навіть і писати такого не хочеться.Нібито тут під цією статтею позбиралися всі пресвяті люди.А я скажу що всі ми грішні і всі ми робимо помилки,абсолютно всі, і не віруючі люди,і віруючі,і може навіть в деяких випадках "віруючі" можуть і переплюнути невіруючих. А сусідці скажу,залиште їх у спокою і хай там як хочуть так і живуть.Потім буде видно хто був правий. А на рахунок сусідки,хочеться дати пораду,залиште їх всіх в спокої,хай живуть як хочуть
сусід розумній люди Показати IP 5 Березня 2015 14:16
Як приємно, що розумні люди також читають коментарі. Але хочеться вам сказати, що суть не в тому, люди якої конфесії беруть на виховання дітей, а в тому, як дітям там живеться. От і ви звертайтеся, впевнений що вистачить ще і вам дітей, якщо вірите що дасте дітям любов, ласку, тепло, виховання... А от чому люди так жваво почали обговорювати цю статтю, бо виявляється в ній дійсно багато брехні, але це не ваша біль, бо стаття не стосується ваших дітей. А про дітей в сім'ї Паламарчуків хочу сказати одним словом - вони ЩАСЛИВІ. А от О.Я. ще не втихомирилася, бо мабуть ще її не засудили, дивлюсь що тому тепер кожного дня привозить чужих чоловіків, - так готує собі групу підтримки, мабуть в судове засідання. Я ж писав що не випадково вона прибирала в хаті та біля хати. Якщо хочете, то далі знову буде...
Тетяна Показати IP 19 Червня 2015 23:36
Як діти могли б гарно вчитися, як би їх використовували на тяжких роботах????!!!!!!!!!! А до роботи треба привчати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus