USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Волинську шахту поки не закривають

31 Серпня 2012 14:22
Наразі невідомо, коли припинить роботу шахта № 5 в «Нововолинську». Такої можливості не розглядають ні в облдержадміністрації, ні в ДП «Волиньвугілля».

Про це 31 серпня під час засідання «транспортної» комісії облради розповів начальник обласного управління промисловості та розвитку інфраструктури Леонід Кирильчук.

З його слів, закривати шахту № 5 не будуть. «Питання закриття не стоїть і ніхто не знає, коли це відбудеться», - зауважив він.

Якщо ж промисловий об’єкт таки закриють, то чиновники зможуть знайти роботу для 43 працівників шахти, - переконаний чиновник.

Насамкінець він повідомив, що необхідно виділити з обласного бюджету 250 тисяч гривень для Грибовицької сільради на ліквідацію підтоплень, які спровокувала діяльність шахти.

Натомість депутати зацікавилися назвою проекту рішення. Мовляв, чому йдеться про звернення до Кабінету Міністрів України, якщо немає, що просити, бо чверть мільйона — незначна сума й для обласної казни, не кажучи про державну.

Тож, вони обговорили назву документу та вирішили змінити резолюційну частину. Після тривалої суперечки, під час якої навіть запропонували, щоб гроші на ліквідацію підтоплень виділило ДП «Волиньвугілля», обранці громади не знайшли єдиного рішення.

Зрештою «мандатоносці» вирішили, що до уряду не будуть звертатися. Також всі підтримали думку, що Іваничівська райдержадміністрація повинна боротися з підтопленнями. Але не змогли домовитися щодо того, чи це будуть підтоплення, спровоковані закриттям шахти № 5, чи взагалі усі.
Тож, наразі комісія жодного рішення не прийняла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus