USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинських бійців лікують гумором

28 Вересня 2015 08:49
Останнім часом дуже багато говорять про психологічну реабілітацію солдатів, які повертаються з неоголошеної війни на сході країни. І на Волині їх просто у госпіталях лікуватимуть гумором, - інформує «Волинська газета».

Так, Благодійний фонд «Волинь-2014» посприяв у виданні збірника карикатур художника Миколи Гладуна із села Торчин. Днями «перші ластівки» (наклад сто примірників) полетіли у Волинський обласний госпіталь для інвалідів війни.

Заступник з медичної частини цього закладу Оксана Шкаровецька позитивно сприйняла своєрідну «терапію гумором» для своїх пацієнтів. А старша медична сестра неврологічного відділення Тетяна Ордінат поводила авторку цих рядків по палатах, де жартівливі книжечки й знайшли своїх, так би мовити, адресатів.

Як молоді бійці, так і їх старші брати по зброї, з усмішкою на вустах приймали такий досить символічний і, до слова, несподіваний на той момент подарунок.

А військовий Іван Фозекош, який родом із Закарпаття, подякував лікарям госпіталю за турботу, констатувавши незаперечний факт: «Не було б їх – не було б нас». До слова, тут діє фізіотерапевтичне відділення для реабілітації захисників України.

Пані Тетяна згодом продемонструвала прапор України з автографами наших солдатів-оборонців 25-го блокпоста, привезений з Донецька. А також – своєрідну фотодошку, на якій залишили свої світлини пацієнти госпіталю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus