USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Волинських військових пропонують вивезти «для реабілітації»

23 Травня 2014 18:01
Заради того, щоб заспокоїти матерів солдат-волинян, які перебувають на Сході, у Волиньраді військовослужбовців пропонують вивести за межі зони бойових дій.

Про це оголосив під час третього пленарного засідання 25-ї сесії облради, що відбулося 23 травня, депутат Святослав Кравчук.

У депутатському запитанні до голів облради та облдержадміністрації він просить підготувати звернення до керівництва Збройних сил України про тимчасове виведення військовослужбовців військової частини 2331 з району бойових дій для психологічної реабілітації.

«Ця подія, яка відбулася, викликала шок у мешканців нашої області. Для того, щоб могли заспокоїтися матері, щоб можна було реабілітуватися військовослужбовцям, які перебувають у районі бойових дій, це буде нормальний хід», - зазначив депутат.

Він наголосив, що не йдеться про вивезення військовослужбовців, проте вони повинні залишити район бойових дій для того, щоб усіх заспокоїти. Святослав Кравчук просив керівництво області підготувати звернення до керівника ЗСУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
він Показати IP 23 Травня 2014 19:14
Сьогодні взнав що на тучинський полігон вчора із військового госпіталя привезли після операціі бійця призваного з турійського району із документами що підтверджують необхідність рнабілітаціі на протязі 45 днів .Операція не повязана з участю у бойових діях , але боєць потребує медичного нагляду та надання необхідних процедур В умовах полігону хзабезпечити це неможливо. Незважвючи на наявні документи командування бійця не відпустило . На сьогодні він фактично інвалід Питання - кому він в такому стані там потрінен, навіщо його там триматиБатьки в розпачі.
загиблих побільшало Показати IP 23 Травня 2014 21:10
http://www.pravda.com.ua/news/2014/05/23/7026293/?attempt=1 тут пише що їх вже 17

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus