USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Волинських освітян відзначили «золотою» медаллю. ФОТО

4 Березня 2013 19:00
Волинський обласний інститут післядипломної освіти привіз золоту медаль з IV Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-2013», яка тривала з 28 лютого до 1 березня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

Про це повідомила «ВН» завідувач відділу новацій та передових педагогічних технологій Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Ірина Шинкарук.

За її словами, Волинський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти став лауреатом конкурсу та нагороджений золотою медаллю у номінації «Управління і науково-методичний супровід інноваційного розвитку сучасних закладів освіти» завдяки системній багаторічній праці фахівців в галузі освіти.



За її словами, ВОІППО – один з небагатьох інститутів педагогічної освіти, на базі якого діє магістратура, випускники якої стають управлінцями навчальних закладів. «Ми перші налагодили співпрацю з районними методичними відділами, завдяки чому щороку у конкурсі «Вчитель року» бере участь все більше вчителів з сільських шкіл. Згідно загального рейтингу конкурсу волинські вчителі на другому місці в Україні за кількістю перемог. А це все свідчить, що ми працюємо та даємо хороші результати», - зазначила освітянка.
Разом з тим, за дорученням Василя Кременя – президента Національної академії педагогічних наук України дипломи за активну роботу з упровадження педагогічних інновацій у навчально-виховному процесі отримали Валентина Вітюк – виконувач обов’язків ректора ВОІППО, завідувачі відділів інституту Ірина Шинкарук та Наталія Григор’єва.

В межах міжнародної виставки, волинські освітяни провели семінар на тему «Науково-методичний супровід інноваційної діяльності в системі післядипломної педагогічної освіти Волині» та були відзначені дипломом за кращу презентацію навчального закладу.

Довідково:
IV Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2013» - актуальний та важливий захід, в рамках якого демонструють досягнення кращих навчальних закладів і наукових установ. Виставка є місцем обміну досвідом між педагогами і науковцями різних країн, обговорення нагальних проблем освіти у глобалізованому світі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus