USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинських вчителів змушують писати заяви на відпустку за власний кошт?

26 Грудня 2008 11:45
До заступника голови облдержадміністрації Святослава Кравчука звернувся волинянин із проханням прокоментувати ситуацію, коли, за його словами, вчителів «примушують йти у відпустку з 31 грудня до середини січня за власний рахунок». Про це йшлося під час прямого ефіру на Волинському телебаченні, – 26 грудня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Телеглядач розповів, що його дружина працює вчителем, та попросив Святослава Кравчука прокоментувати ситуацію, коли освітян «примушують йти у відпустку з 31 грудня до середини січня за власний рахунок».
 
Натомість пан Кравчук був спантеличений запитанням та відповів: «Я вперше таке чую від вас, що таке є у Луцьку, бо бюджету 2009 року ще нема. Я перший раз чую, що вчителів примушують писати за власний рахунок заяви…»
 
Це  тривожний знак, – додав заступник голови ОДА. «Ми цю інформацію обов’язково перевіримо», – запевнив він. «Я думаю, що, швидше за все, це якісь неправильні дії когось із керівників тої чи іншої установи. Не думаю, що керівництво РДА чи управління освіти давали таку вказівку відправляти вчителів у відпустку за власний рахунок», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вынстон Показати IP 26 Грудня 2008 11:39
Хтось хоче нагрыти на вчителях лапу!
minister Показати IP 26 Грудня 2008 14:27
все намного веселее - денег в бюджете нет.
Анонім Показати IP 27 Грудня 2008 07:42
Вот-вот, типа они там ничего не знают- а то, что у детей в шкооле учебный год закончился уже 26го грудня, они тоже типа не знают?! Ну и сволочи! Сколько можно терпеть этих козлов-нашеукраинцев у власти? столько лет, как клещи ,присосались все бывшие коммунисты к кормушке, и ну, ничего не знают, что под носом у них делается! А страшнее всего то, что спустят все на тормозах- и учителя останутся без оплаты, а наши дети страдают от нехватки учебных часов, потому что потом начнут гнать программу...
Анонім Показати IP 28 Грудня 2008 18:29
А мой пост вырезаете, сво... Причем, частенько. И это у вас свобода слова?! Еще раз повторю, что помаранчевые власти тут все знают прекрасно про учителей! И бардак будет до тех пор, пока у украинцев хватит ума за них больше не голосовать.!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus