USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинських ветеринарів у Києві нагородили нетрадиційно

8 Серпня 2008 12:56
Ветеринари Волині з нагоди професійного свята отримали у Києві більше відзнак, ніж це традиційно склалося під час такого нагородження. Про урочистості у столиці розповів 8 серпня в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» начальник головного управління ветеринарної медицини у Волинській області Богдан Лозинський.
З нагоди Дня працівників ветеринарної медицини, який відзначатимуть 10 серпня, 7 серпня у Києві відбулося урочисте засідання. Як розповів пан Лозинський, на ньому отримували відзнаки працівники цієї сфери. За словами начальника головного управління ветеринарної медицини у Волинській області,найвищою відзнакою ветеринарної медицини були нагороджені начальник Ковельського ветеринарного відділення Ольга Товстига та головний ветеринарний лікар Рожищенського району Іван Соломанчук.
Пан Лозинський із гордістю підкреслив той факт, що, за традицією, таку відзнаку отримує лише один представник області. А от Волинь виділилася цього року двома удостоєними цієї честі працівниками. Крім того, ще семеро ветеринарів краю отримали у Києві грамоти.
Сьогодні ж, 8 серпня, в управління ветеринарної медицини у Волинській області також відбулося нагородження працівників ветеринарної служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus