USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Волинським дітям із вадами зору пропонують якісну освіту

26 Травня 2015 10:28
Батькам, у кого незрячі діти або діти з вадами зору, пропонують віддати своїх дітлахів у Крупівський навчально-реабілітаційний центр Волинської обласної ради задля отримання якісної освіти.

Крупівський навчально-реабілітаційний центр знаходиться в селі Крупа Луцького району. У Центрі наразі триває набір дітей молодшого, середнього та старшого шкільного віку.

Як повідомляють представники Центру, у закладі створені всі необхідні умови для отримання якісної освіти, корекції зору і реабілітації. Вихованці безкоштовно забезпечуються: харчуванням, послугами окуліста, масажиста, дефектолога, психолога, логопеда.

У Центрі також діють: музична студія; гуртки: дизайну, бісероплетіння, комп’ютерної грамоти та умілі руки.

Детальна інформація за телефонами: 70-74-60, 70-74-62.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тато Показати IP 26 Травня 2015 13:47
Навіщо їхати в Крупу, якщо у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі надають тіж самі і ще не гірші інші послуги. Дітям організовано безкоштовний довіз у школу і назад, годують якісно, навчають фахівці з відповідними освітами, розвивають творчі здібності досвідчені керівники гуртків, лікують професійні лікарі, а умови - не гірші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus