USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Державні нагороди - для волинських спортсменів

25 Квітня 2014 11:11
Учасників дефлімпійських ігор з Волині та їх тренерів нагородили орденами і медалями, згідно з указом Президента України.

Церемонія вручення відбулася перед початком 25 сесії обласної ради сьогодні, 25 квітня.

Сесію відкрив голова обласної ради Валентин Вітер, привітавши волинян з Великодніми святами, побажав злагоди, Божої благодаті та мирного неба.

Державні нагород за досягнення у спортивних досягненнях під час дефлімпійських ігор, які відбувалися в місті Софія в Болгарії.

Орденом За заслуги 3 ступеня нагородили спортсменку Світлану Яценко, яка здобула срібну та бронзову медалі на дефлімпійських іграх зі стрільби польової.

Орденом За мужність 2 ступеня нагородили Олександра Колодія, який став чемпіоном на цих іграх зі стрільби польової.

Також нагородили тренерів спортсменів.

Орденом Княгині Ольги 3 ступеню нагородили тренера Вікторію Свириду, яка готувала Світлану Яценко. Медаллю "За працю і звитягу" відзначили Олександра Платонова – наставника чемпіона Олександра Колодія.

Також депутати привітали колег, які святкували Дні народження в міжсесійний період. З-поміж них – Бориса Клімчука, Олесандра Кирильчука, Василя Пецентія, Богдана Колісника, Володимира Войтовича та інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus