USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинським військовослужбовцям обіцяють за три роки виділити триста квартир

23 Червня 2008 23:08
Під час зустрічі заступника міністра оборони Богдана Буци із головою Волинської облдержадміністрації Миколою Романюком сторони досягли принципової згоди, що потрібно знайти оптимальні шляхи вирішення житлової проблеми військовослужбовців та їх сімей на Волині. У цьому губернатор щиро зізнався під час прес-конференції 23 червня.
Голова облдержадміністрації Микола Романюк розповів про можливий механізм вирішення житлової проблеми для військовослужбовців. За його словами, майно та земля військових частин буде передаватися у комунальну власність містам, на території яких вони знаходяться. Також, як сказав Микола Романюк, передбачається укладання договорів між Міністерством оборони та міською владою міста Луцька, Володимира-Волинського та Ковеля. Згідно з цими угодами, виручені від продажу переданого майна та землі кошти спрямовуватимуться на купівлю квартир для військовослужбовців.
Всього за три роки у Волинській області військовослужбовцям планується виділити до трьохсот квартир.
Довідково:
У Луцьку продаватимуть ділянки землі загальною площею біля 24 гектарів. Одна з ділянок знаходиться по вулиці Привокзальній. Лише від продажу цієї землі можна отримати близько 48 мільйонів гривень, котрі будуть призначені для вирішення житлових проблем військових.
У Володимирі-Волинському передбачається продати 24 гектари землі. Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк запропонував місцевим "оборонцям" можливість вибору виділення квартири або земельної ділянки під індивідуальне будівництво.
У Ковелі будуватимуть цілий багатоквартирний будинок. Гуртожиток, де проживають сім'ї, поліклініку та дитсадок передано на баланс міської влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus