USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський боєць продає вишиті власноруч ікони, заряджені любов'ю

6 Лютого 2016 11:18
Волинський боєць Андрій Слюсарчук продає вишиті власноруч ікони та сорочки. Про це пише в мережі волонтер Наталія Попова.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини писало, що волинський боєць продає на аукціоні власні вироби ручної роботи, аби допомогти своїй родині.

"Кому треба вишиті бісером та заряжені любов'ю та найкращими побажаннями ікони та сорочки? Замовляйте у автора, бійця 51 ОМБР Андрія Слюсарчука!

Знаю особисто і дуже поважаю. Він героїчно воював, отримав важки поранення в зоні АТО, інвалід війни... Зараз виховує та намагається забезпечиту сім'ю з 2 дітьми. Велике щастя, що знайшов роботу за станом здоров'я і для душі - вишивку бісером!", - йдеться у дописі волонтерки.

Своєю чергою, Андрій пише про свої роботи:

"Всі ікони вишиваю лише якісним чеським бісером. В наявності сьогодні 6 ікон. Телефонуйте за детальною інформацією та цінами по номеру 066 4328787 - Андрій Слюсарчук

Також приймаю замовлення на вишивку чоловічих та жіночих сорочок та ікон. Дуже вдячний за допомогу та розуміння".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus